Δ. Κρεμαστινός: «Αν είχαν συνομιλήσει Τσίπρας – Γεννηματά, μπορεί να ήταν κυβέρνηση»

του Γιάννη Λιόντου
10.07.2019 | 18:02 Σχολιάστε αυτό το άρθρο
Print This Post

Την εκτίμηση πως το Κίνημα Αλλαγής «κρατήθηκε στη θέση του» εξέφρασε το στέλεχος του κόμματος, Δημήτρης Κρεμαστινός.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88.6, ο κ. Κρεμαστινός τόνισε πως αποτελεί «μονόδρομο» η συνεργασία του ΚΙΝ.ΑΛ. με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., προσθέτοντας πως αν η Φώφη Γεννηματά και ο Αλέξης Τσίπρας είχαν μιλήσει νωρίτερα, «μπορεί να ήταν και κυβέρνηση».

«Αυτό που λέμε δημοκρατική παράταξη έχει ένα ποσοστό πάνω 40%» δήλωσε στην εκπομπή «Παιχνίδια Εξουσίας» ο πρώην βουλευτής, προσθέτοντας τα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής (8.10%) και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (31.53%).

Μάλιστα ο Δημήτρης Κρεμαστινός ανέφερε ότι «τα όμορα κόμματα θα έπρεπε τουλάχιστον να συζητούν», ενώ τάχθηκε κατά της μετακίνησης στελεχών από το ένα κόμμα στο άλλο, γιατί «δημιουργεί αποστάσεις και δυσχεραίνει το κλίμα».

Να σημειωθεί πως ο κ. Κρεμαστινός χαρακτήρισε τις πρώτες κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη επιτυχείς, λέγοντας ότι «το αποτέλεσμα θα μετρήσει».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.