Χρίστος Αντωνιάδης για τη γέννηση των διδύμων – «Είδα τα μωρά και έκλαψα»

323

ADONIADHS

«Είναι δύο παίδαροι, 2.700 κιλά το κάθε μωρό» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έγινε πριν από λίγες ημέρες πατέρας. Μαζί με τη σύζυγό του, Αφροδίτη Τσώνου, καλωσόρισαν τα δίδυμα αγόρια τους.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και ανέφερε: «Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Είναι δύο παίδαροι, 2.700 κιλά το κάθε μωρό περίπου και γύρω στους 50 πόντους. Όταν είδαμε πρώτη φορά τα μωρά κλάψαμε, είναι αυθόρμητο το συναίσθημα και δεν μπορείς να το αποφύγεις, όσο και να θες, αλλά γιατί να θες; Δεν ήθελα να είμαι ψύχραιμος, ήθελα να είμαι αληθινός. Και κλάψαμε και χαρήκαμε και πλέον…. χορεύουμε κιόλας».

«Η σύζυγός μου γέννησε με καισαρική. Υπήρχε το ραντεβού εδώ και μία εβδομάδα για τη γέννα. Έχουμε φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο εδώ και μήνες» αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του Alpha ο τραγουδιστής.


Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 12:25 το μεσημέρι ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου, έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, με καισαρική. Τα δίδυμα αγοράκια γεννήθηκαν οκτώ μηνών και δύο ημερών.