Χρίστος Αντωνιάδης: Για ένα ζευγάρι είναι πραγματικά δύσκολο να μεγαλώνει παιδιά

101

antoniadisΕίμαστε μια χαρά, απλά έχει χαθεί το μεταξύ μας και είναι απόλυτα λογικό αφού η προτεραιότητα μας είναι το μεγάλωμα των παιδιών μας, πρόσθεσε

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για τη δυσκολία του να μεγαλώνεις παιδιά, τα ενδεχόμενα οικονομικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και τη σχέση με τη σύζυγό του, Αφροδίτη Τσώνου, μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξαν στιγμές οικονομικής δυσχέρειας κατά το μεγάλωμα των παιδιών, ο τραγουδιστής είπε στο περιοδικό «Λοιπόν»: «Για ένα ζευγάρι είναι πραγματικά δύσκολο να μεγαλώνει παιδιά. Να φανταστείς ότι η γυναίκα μου έχει σταματήσει να εργάζεται εδώ και τρία χρόνια για να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μεγάλωμα των παιδιών. Αν δεν είχα εγώ τη δουλειά μου ως τραγουδιστής που ευτυχώς μπορώ και βγάζω καλά χρήματα, θα είχαμε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Εγώ πρέπει να στηρίξω δύο σπίτια, το δικό μου αλλά και αυτό που μένει η γυναίκα μου με την πεθερά μου».

Για τη σύζυγό του και τη μεταξύ τους σχέση παρά το γεγονός ότι ζουν από απόσταση, ο Χρίστος Αντωνιάδης σχολίασε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σύζυγο μου που ζούμε από απόσταση, είναι επιπόλαιο να βγάζουν συμπεράσματα, όποιος είναι γονέας διδύμων καταλαβαίνει τι λέω. Είμαστε μια χαρά, απλά έχει χαθεί το “μεταξύ μας” και είναι απόλυτα λογικό αφού η προτεραιότητα μας είναι το μεγάλωμα των παιδιών μας. Βρίσκουμε παράθυρα κάθε εβδομάδα για να είμαστε μαζί, σε λίγο καιρό θα πάμε και διακοπές. Δεν βοηθάει και πολύ η δουλειά μου καθώς εγώ πρέπει να πάω να δουλέψω όταν όλοι οι άλλοι πάνε για ύπνο. Όταν υπάρχει αγάπη όμως μεταξύ δυο ανθρώπων όλα λύνονται».