Χρηστίδου: Η φωτογραφία με τον Μαραντίνη και η συγκινητική ανάρτηση

Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, Φίλιππος-Ραφαήλ, έχει σήμερα τα γενέθλιά του.

Η παρουσιάστρια θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, επέλεξε να δημοσιεύσει δυο παλιότερες φωτογραφίες και να γράψει τις ευχές της για τον μεγάλο της γιο που γίνεται 11 χρονών.

Η μια από τις δυο φωτογραφίες είναι με τον Θοδωρή Μαραντίνη, από παλιότερες διακοπές τους και ενδεχομένως να είναι τραβηγμένη την ημέρα των γενεθλίων του γιου τους.

 

Η κοινή φωτογραφία με τον Θοδωρή Μαραντίνη όπου έγραψε: «Καμία σύνθεση λέξεων δεν θα ήταν αρκετή για να περιγράψω την ευτυχία που μοίρασε η ύπαρξη σου… Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες και για ότι με βοήθησες να γίνω. Σ’ ευχαριστώ που με διάλεξες σπάνιο μου πλάσμα… Χρόνια σου πολλά Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Σ´ αγαπώ πάνω από το μέγεθος που είναι ικανή η αγάπη να φτάσει.»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί μετά από 13 χρόνια σχέσης και 9 χρόνια γάμου να χωρίσουν, αλλά πάντα θα τους ενώνει η αγάπη για τα παιδιά τους.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.