Χρηστίδου:Η φωτό από το μαιευτήριο πριν δέκα χρόνια και οι ευχές στον Φίλιππο για τα γενέθλιά του

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης σαν σήμερα πριν δέκα χρόνια απέκτησαν το πρώτο τους παιδάκι.

Η παρουσιάστρια και σχεδιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία της από το μαιευτήριο που κρατά στην αγκαλιά της τον πρώτο της γιο Φίλιππο Ραφαήλ με αφορμή τα γενέθλιά του και έγραψε το εξής τρυφερό κείμενο στο instagram: «
13.08.08
Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Έισαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη.
Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε.
10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακρυά μας… Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σαγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή… ♥»!

Να τα εκατοστήσει ο μικρός τους!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.