Χρανιώτης-Αβασκαντήρα: Η αναγγελία του γάμου τους και η μονή στην Τήνο όπου θα τελεστεί το μυστήριο!

Σήμερα, ο Γιώργος Χρανιώτης εγκαταλείπει για πάντα την εργένικη ζωή και… νοικοκυρεύεται, στο πλευρό της αγαπημένης του χορεύτριας, Γεωργίας Αβασκαντήρα! 

Έναν χρόνο μετά το τέλος του Survivor και μόλις ενάμιση χρόνο μετά τη σύναψη της σχέσης του ηθοποιού με τη σύντροφό του, το ζευγάρι θα ενώσει για πάντα τις ζωές του σε ένα πραγματικά πανέμορφο σκηνικό στην Τήνο.

Όπως αναφέρεται και στην αναγγελία του γάμου τους που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Κοινή Γνώμη” των Κυκλάδων, το ζευγάρι θα παντρευτεί απόψε στη μονή της Αγίας Ξένης που είναι χτισμένη σε σημείο με μοναδική θέα του Πανόρμου.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι το ζευγάρι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία να παντρευτεί στο νησί της Μεγαλόχαρης αφού εκεί γνωρίστηκε πριν από ακριβώς ενάμιση χρόνο. Μαζί με στενούς συγγενείς και καλούς φίλους, οι δυο τους θα μοιραστούν αυτή την ευτυχισμένη τους στιγμή ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι το πρωί.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.