Χοψονίδου- Σπανούλης: Περιμένουν το 6ο τους παιδί

της Ελευθερίας Καραμπίνη

Αποτέλεσμα εικόνας για χοψονιδου εγκυος

Το γύρο του διαδικτύου φαίνεται να κάνει ένα video που ανήρτησε η Ολυμπία Χοψονίδου, σύζυγος του Βασίλη Σπανουλη, την ώρα που του ανακοινώνει ότι περιμένουν το 6ο τους παιδί.

Το ερωτευμένο ζευγαρι έχει ήδη πέντε παιδιά Τον Θανάση, τον Βασίλη (5 Απριλίου 2012), τον Δημήτρη, την Αιμιλία και την Αναστασία. Τα τελευταία χρόνια η Ολυμπία έχει αφήσει το modeling και ασχολείται αποκλειστικά με την οικογένεια της ενώ σε λίγους μήνες θα καλωσορίσουν το 6ο παιδάκι τους.

Μάλιστα, η Σταρ Ελλάς 2006 ανακοίνωσε  στον σύζυγό της αυτό το γεγονός στα γενέθλια του, τον Αύγουστο. Η ίδια δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video με την αντίδραση του συζύγου της ενώ στη λεζάντα εγραψε χαρακτηριστικά :  «Δώρο γενέθλιων. Άλλο δώρο περίμενε και άλλο πήρε! (το βιντεάκι δεν είναι ολόκληρο. χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για συνέλθουμε)»,

Δείτε εδώ την αντίδραση του Σπανούλη όταν μαθαίνει ότι η σύζυγος του είναι έγκυοςΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.