Χάρης Βαρθακούρης: Παίρνει θέση στα αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για το τρέιλερ της Αντελίνας

της Μαντώς Μπερδέ

220

Τη δική του απάντηση θέλησε να δώσει ο Χάρης Βαρθακούρης στα αρνητικά σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα για το νέο τρέιλερ της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Με έναν αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας το καινούργιο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για την εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος σε ανάρτησή του στα social media έγραψε: «Καλημέρα! Καλή επιτυχία βέβαια στο κορίτσι. Είχε εξάλλου τόοοοοσο … μεράκι να κάνει δική της εκπομπή στην τηλεόραση. Αλλά… το τρέιλερ τι θέλει να μας πει ακριβώς? “Τα κατάφερα, πήρα εκπομπή και θα ξεσαλώσω on camera να το πανηγυρίσω”??? Ή υστερική φωνή που την καλεί ενώ η ίδια χτυπιέται σε χορευτικούς ρυθμούς αλά βραζιλιάνα στο καρναβάλι του Ρίο, τι γούστο έχει??? Είναι τρολάρισμα στον άνθρωπο στον οποίο κάποιοι επένδυσαν τηλεοπτικά και οι ίδιοι (!!!) τον τρολάρουν? Είναι αυτοσαρκασμός τύπου Ζαρίφη??? Είναι μήπως η απόδειξη ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο να γίνουν μία των ημερών Ελένη Μενεγάκη? Ή καλαισθησία σε όλο της το μεγαλείο???… Speechless!!! Tragic…».

Με αφορμή λοιπόν τον παραπάνω σχολιασμό του Δημήτρη Παπανώτα, ο σύζυγος της Αντελίνας Βαρθακούρη, Χάρης, θέλησε να απαντήσει.

 

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ έγραψε: «Επειδή η υστερική φωνή που την καλεί στο σήμα της εκπομπής (το οποίο και έγραψα έχοντας το «ελεύθερο» να κάνω ό,τι θέλω) είναι η δική μου, η ιδέα μου ήταν ότι την βλέπει κάποιος στον δρόμο και αντιδρά όπως αν έβλεπε (φερειπείν) τον Ρουβά και φώναζε… υστερικά (καλή ώρα). Αυτό το γούστο έχει».

H σχετική ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη: