Χαρδαλιάς: Περιορισμός κυκλοφορίας στην παραλιακή Πάτρας και Βόλου

372

Μάλιστα, όπως ανέφερε στη δομή μεταναστών στην Ριτσώνα, συνεχίστηκαν οι ιχνηλατήσεις και τα δείγματα που λήφθησαν ήταν αρνητικά.

Για το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» είπε ότι οριστοκοποιήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την εκκένωση του πλοίου από τους μη νοσούντες. Μέχρι το βράδυ θα μεταφερθούν οι αρνητικοί σε 3 ξενοδοχεία όπου θα παραμείνουν για 14 ημέρες

Όπως εξήγησε, συνολικά από τα θετικά κρούσματα στον κορονοϊό, η μεγάλη ομάδα είναι 65 Τούρκοι υπήκοοι, 16 Ουκρανοί, 17 Ινδονήσιοι, 5 Έλληνες, 6 Ουζμπεκιστανοί, 2 Μολδαβοί, 2 Κουβανοί, 1 Βούλγαρος, 2 υπήκοοι ΗΠΑ, 1 από το Κιργιστάν και 1 από Λευκορωσία. Οι νοσούντες θα παραμέινουν στο πλοίο σε καραντίνα 14 ημερών .

Ανακοίνωσε περιορισμό κίνησης πολιτών στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, από Δευτέρα – Παρασκευή από 2μμ- 8 το πρωί της επόμενης μέρας και τα Σαββατοκύριακα. Όσον αφορά την Πάτρα, η απόφαση αφορά τις περιοχές «Νότιο Πάρκο» και «Πλαζ Αγιάς», με τα μέτρα να τίθενται σε ισχύ, από το Σάββατο.

Παράλληλα κλείνει και η παραλιακή ζώνη του Βόλου σπό τη Δευτέρα 6/4 για 14 ημέρες, 12μμ – 8 πμ της επόμενης ημέρας και τα Σαββατοκύριακα.