Χανιά: Στη φυλακή ο ένας από τους οκτώ κατηγορούμενους για το μαχαίρωμα του 19χρονου

482

Ένας στην φυλακή, ελεύθεροι οι άλλοι για την αιματηρή συμπλοκή οπαδών |  Cretalive ειδήσεις

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κατηγορούμενος που φέρεται ότι μαχαίρωσε τον 19χρονο – Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα – Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων παραμένει ο 19χρονος

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο ένας από τους οκτώ κατηγορούμενους για το μαχαίρωμα του 19χρονου στα Χανιά, για οπαδικές διαφορές.

Οι οκτώ νεαροί οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη για την αιματηρή συμπλοκή, ενώ ο 19χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, από τους οκτώ κατηγορούμενους, ο ένας που φέρεται πως κατάφερε τα χτυπήματα στον 19χρονο και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με την σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέα κρίθηκε ως προσωρινά κρατούμενος και θα οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι χτύπησε τον 19χρονο, ωστόσο βρισκόταν σε άμυνα.

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους τρεις η από την παρέα του προηγούμενου που κατηγορούνται για άμεση συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας και συμμετοχή στην συμπλοκή αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Οι άλλοι τέσσερεις – από την παρέα του 19χρονου – οι οποίοι κατηγορούνται σε βαθμό πλημμελήματος για συμμετοχή στην συμπλοκή στο πλαίσιο του αθλητικού Νόμου, οπλοφορία και οπλοχρησία, αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Να σημειωθεί πως οι περιοριστικοί όροι άπτονται του αθλητικού Νόμου και αφορούν – μεταξύ άλλων – στην απαγόρευση εισόδου σε γήπεδα, παρουσία τους σε αστυνομικό τμήμα πριν την έναρξη ποδοσφαιρικών αγώνων, απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα