Χαλκιδική: «Όταν την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν πέσιμο» λέει η κόρη της 63χρονης που δολοφονήθηκε με πέντε μαχαιριές

96

astynomia

Μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ωστόσο, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως κάποιος μπήκε σε αυτό, πήρε τα χρήματα και σκότωσε την 63χρονη, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα

Ανατροπή στο θρίλερ με την 63χρονη, η οποία το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Χαλκίδα, φέρνει η νεκροψία-νεκροτομή στην οποία υποβλήθηκε η σορός της καθώς τα ευρήματα δείχνουν πως η γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας.

Αν και το αρχικό σενάριο ήθελε την 63χρονη να κατέληξε από πτώση, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό διέκρινε πέντε τραύματα στον αυχένα της από μαχαίρι.

Παράλληλα, η κόρη της κατέθεσε στους Αστυνομικούς πως από το σπίτι τους έλειπαν 7.000 ευρώ τα οποία είχε κρύψει στο διαμέρισμα.

Η ίδια, μιλώντας στο protothema.gr, αναφέρει πως στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ωστόσο, οι Αστυνομικοί εκτιμούν πως κάποιος μπήκε σε αυτό, πήρε τα χρήματα και σκότωσε την 63χρονη, η οποία αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

«Δεν έχουμε βρει σημάδια παραβίασης στο σπίτι και τις πόρτες. Μέναμε οι δύο μας εκεί και κλειδιά, πέρα από εμένα, είχε μόνο μια γυναίκα που τη βοηθούσε γιατί είχε κάποια προβλήματα υγείας».

«Έχει δώσει κατάθεση αλλά ούτε αυτή δεν ξέρει κάτι. Και για τα χρήματα γνωρίζαμε μόνο η μητέρα μου και εγώ. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, ούτε κάποια αντιπαράθεση υπήρχε».

«Μια φίλη τη βρήκε νεκρή. Εγώ όταν την είδα κατάλαβα ότι δεν ήταν πέσιμο γιατί είδα πως είχε πεταχτεί το αίμα» εξηγεί η κόρη της 63χρονης.