Χάιντι Κλουμ και Snoop Dogg ραπάρουν από τη… Μύκονο

566

heidi_klum_snoop_dog_xr

Δείτε το βίντεο – Το «Chai Tea with Heidi» είναι το τραγούδι των τίτλων για την 17η σεζόν του σόου της, Germany’s Next Top Model

Συνεργασία έκπληξη από τη Χάιντι Κλουμ και τον Snoop DoggH Γερμανίδα καλλονή ανακοίνωσε λεπτομέρειες για το «Chai Tea With Heidi», το πρώτο της σινγκλ που κυκλοφορεί σε συνεργασία με τον διάσημο ράπερ και σηματοδοτεί της στροφή της στη μουσική, που από καιρό επιθυμούσε.

Στο κομμάτι ο Snoop Dogg ραπάρει ενώ η Κλουμ τραγουδά στίχους του ρεφρέν, το οποίο είναι από το σινγκλ του Rod Stewart του 1983 «Baby Jane».

Το «Chai Tea with Heidi» είναι το τραγούδι των τίτλων για την 17η σεζόν του σόου της, Germany’s Next Top Model, που ξεκινάει να προβάλλεται σήμερα.

Μάλιστα σε αυτό το βίντεο κλιπ η Κλουμ έχει χρησιμοποιήσει πλάνα από τα γυρίσματα που είχε κάνει στη Μύκονο για το γερμανικό ριάλιτι μοντέλων.

«Όταν συζητούσαμε το τραγούδι των τίτλων για την επερχόμενη σεζόν του Germany’s Next Top Model, μου προτάθηκε ίσως να ηχογραφήσω το δικό μου τραγούδι φέτος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω από την comfort zone μου και να προκαλώ τον εαυτό μου, οπότε ήταν κάτι που σίγουρα σκεφτόμουν, αλλά ήξερα ότι υπήρχε μόνο ένα άτομο με το οποίο ήθελα να τραγουδήσω», είπε για τον αγαπημένο της καλλιτέχνη Snoop Dogg.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα