Μπλόκα παντού για το συζυγοκτόνο που απήγαγε το 4χρονο αγοράκι!

amberalertΣε πλήρη εξέλιξη το θρίλερ για τον εντοπισμό του 4χρονου Φοίβου, που είδε τον πατέρα να σκοτώνει τη μητέρα του…

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές για τον εντοπισμό του νεαρού άνδρα που κατηγορείται ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του στην Ορμύλια Χαλκιδικής και εξαφανίστηκε αρπάζοντας το ένα από τα δύο παιδιά τους.

Οι αστυνομικοί έχουν μοιράσει φωτογραφίες του στα σύνορα καθώς φοβούνται ότι θα προσπαθήσει να περάσει στον τόπο καταγωγής του, την Αλβανία, ενώ μέχρι στιγμής τα ίχνη του του δράστη και του 4χρονου γιου του δεν έχουν εντοπιστεί.

Από το πρωί κλιμάκια της αστυνομίας πραγματοποιούν ελέγχους σε διερχόμενα αυτοκίνητα σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου. Παράλληλα, το ”Χαμόγελο του Παιδιού” καλεί όποιον έχει κάποιες πληροφορίες να βοηθήσει. Έκκληση απευθύνουν και οι συγγνείς της άτυχης γυναίκας, οι οποίοι θέλουν να βρεθεί το 4χρονο εγγόνι τους.

“Σκότωσε την κόρη μου… Βρήκε ανοιχτή την πόρτα, ήρθε με μαχαίρι στην τσέπη, ανέβηκε πάνω και έκλεισε την πόρτα αλλά την άνοιξε ο γιος του… Και μπροστά στο γιο του, τη σκότωσε” λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας της άτυχης γυναίκας, στην εκπομπή TATIANA LIVE. Τονίζει ότι φοβάται για τη ζωή του μικρού και κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να βοηθήσει να βρεθεί ο εγγονός του. “Το εγγονάκι μου… το είχε όλη τη νύχτα μέσα στη βροχή και μέσα στο κρύο. Φοβόμαστε για τη ζωή του”Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.