Μπεκατώρου υπό τον ήλιο χωρίς ρετούς!

mpekat

Ακομπλεξάριστη η Μαρία απολαμβάνει τον ήλιο, και ενώ έχει δηλώσει υπέρ του ρετούς, ποζάρει χωρίς αυτό! Τα σχόλια δικά σας!

Μετά από μια γεμάτη σεζόν, με πολλές απαιτήσεις, η Μαρία Μπεκατώρου εθεάθη στο Ιόνιο, στην Κεφαλλονιά.

Η διάσημη παρουσιάστρια άφησε πίσω επαγγελματικές πιέσεις και δύσκολα προγράμματα και απολαμβάνει τον ήλιο, τα νερά και ξαναγεμίζει μπαταρίες για τη νέα σεζόν που έρχεται.

Σε περιοδικά κατά καιρούς, η Μπεκατώρου είπε ταχθεί υπέρ του ρετούς, του “πειράγματος” δηλαδή των φωτογραφιών για ένα… καλύτερο αισθητικά αποτέλεσμα, όμως από ότι φαίνεται οι δηλώσεις δεν συμβαδίζουν με δικές τις προσωπικές ανασφάλειες και η φωτογραφία της στο Instagram δείχνει περίτρανα αυτό ακριβώς:

μπεκατωρου

Αν και η γωνία λήψης είναι από τις πιο κολακευτικές που θα μπορούσε να διαλέξει, παρόλα αυτά να της το αναγνωρίσουμε: δεν δείχνει να την νοιάζει καθόλου για τη γνώμη του κόσμου και εκπέμπει αυτοπεποίθηση για το σώμα της, και έτσι δεν διστάζει να το δείχνει στους πάμπολλους θαυμαστές της.

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.