Μπαλατσινού – Κικίλιας: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού τους!

Η είδηση του χωρισμού της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια μονοπώλησε τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών.

Το περιοδικό DownTown ,και ο Πάνος Ζόγκας ,έκανε αφιέρωμα στη σχέση και τον χωρισμό του ζευγαριού.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ένας από τους λόγους που προκλήθηκαν προβλήματα στις σχέσεις της παρουσιάστριας και του πολιτικού ήταν ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Αυτό καθώς η τελευταία επιχειρηματική δραστηριότητα του Πέτρου Κωστόπουλου είναι ένα μαγαζί με σάντουιτς στο Κολωνάκι. Ο παρουσιαστής με αφρομή τη νέα του επαγγελματική δραστηριότητα, μετακόμισε μάλιστα στο κέντρο για να είναι κοντά και στον γιο του, Μάξιμο. Το διαμέρισμα που νοίκιασε όπως διαβάζουμε, ήταν πολύ κοντά, σχεδόν απέναντι από το σπίτι της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια.

Αυτό προκάλεσε αμηχανία και σύμφωνα με φίλους της Τζένης Μπαλατσινού, την έκανε να νιώθει θολά και ακαθόριστα, ενώ ούτε ο Βασίλης Κικίλιας είδε με καλό μάτι τον νέο του γείτονα. Η μετακόμιση λοιπόν του Πέτρου Κωστόπουλου απέναντι από το πρώην ζευγάρι, είχε, όπως γράφει το περιοδικό, το δικό της μερίδιο στις αιτίες που προκάλεσαν αναταράξεις και οδήγησαν στον χωρισμό.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.