Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα ξαναδούμε φωτογραφίες της κόρης της Kylie Jenner

Από τότε που η Kylie Jenner έφερε στον κόσμο την κόρη της, Stormi Webster, έχει ανεβάσει διάφορες φωτογραφίες και videos της κόρης της στα social media.

Η Kylie Jenner ενημέρωσε τους fans της πως δεν θα βλέπουμε την κόρη της Stormi στο Instagram και τα κοινωνικά δίκτυα ενώ ταυτόχρονα η 20χρονη αφαίρεσε και όλες τις φωτογραφίες της μικρής!

Σήμερα, έγινε γνωστός και ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η Kylie, η μικρότερη κόρη της Kris Jenner έκρυβε το πρόσωπο της Stormi.
Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Daily Mail, η 20χρονη ριάλιτι σταρ δέχτηκε απειλές πως α απαγάγουν την κόρη της, κάτι που την γέμισε φόβο.

Η Kylie, που κατάφερε να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της μέχρι τον Φεβρουάριο που γέννησε, αποφάσισε μαζί με τον αγαπημένο της ράπερ Travis Scott, να αυξήσουν την ασφάλεια τους και να υπάρχει έξτρα φύλαξη της Stormi όλο το εικοσιτετράωρο.

Πηγή από το περιβάλλον της Kylie ανέφερε πως η 20χρονη σταρ είναι τρομαγμένη και τα διάφορα τρολ στα social media, όχι μόνο απειλούσαν να απαγάγουν τη μικρή, αλλά την αποκαλούσαν άσχημη και αράδιαζαν ένα σωρό σχόλια.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.