Αυτοί είναι οι πιο φτωχοί… celebrities του Χόλιγουντ

Οι διάσημοι ζουν μια ζωή που μόνο στα όνειρα τους θα μπορούσαν να κάνουν οι κοινή θνητοί. Πηγαίνουν πολυτελείς διακοπές στα πιο εξωτικά και υπέροχα μέρη του κόσμου, φορούν πανάκριβες δημιουργίες σχεδιαστών, μένουν σε τεράστιες βίλες, έχουν ένα ολόκληρο επιτελείο από ανθρώπους που ασχολούνται με την εικόνα τους και άλλα τέτοια όμορφα συναφή πράγματα.

Υπάρχει όμως και  μια κατηγορία αστέρων, που παρά τη δόξα και τη φήμη τους, δεν κατέχουν περιουσίες εκατομμυρίων και παρά την εικόνα που προβάλλουν στον κόσμο, ανήκουν στους φτωχούς του Χόλιγουντ. Ονόματα όπως η Lindsey Lohan, ο Chris Tucker, η Bella Thorne, ο Burt Reynolds, ο Mike Tyson και η Pamelo Anderson, μπορεί να σου ακούγονται πασίγνωστα, όμως όσον αφορά τις περιουσίες τους, μην περιμένεις και πολλά.

Δες αναλυτικά που είναι οι πιο φτωχοί αστέρες του Χόλυγουντ στο βίντεο που ακολουθεί και σίγουρα, δε θα νιώσεις ξανά μόνος σε αυτόν τον κόσμο.

Πηγή: edailyΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.