Αυτή είναι η κρυφή νονά του Άρτσι: Η έξοδος με τη Μέγκαν με τα ίδια ρούχα

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι βαφτισαν τον γιο τους δύο μήνες μετά τη γέννησή του, είχαν επιλέξει να μην αποκαλύψουν στον κόσμο ποιοι είναι οι νονοί του γιου τους Άρτσι.

Οι μόνες φωτογραφίες από τη βάπτιση του Άρτσι που δόθηκαν στη δημοσιότητα ήταν οι εξής:

Με αφορμή τα γενέθλια του Χάρι, έδωσαν στη δημοσιότητα ακόμα μια φωτογραφία:

Εκτός από αυτές τις φωτογραφίες, ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά από εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα όμως με μια ειδική στα βασιλικά θέματα, η Μέγκαν Μαρκλ «πρόδωσε» τη νονά του γιου της κατά τη διάρκεια παρουσίασης της κολεξιόν της για το Smart Works. Η δούκισσα του Σάσεξ επέστρεψε στα καθήκοντά της μετά την άδεια μητρότητας που είχε, με μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο Λονδίνο για τη σειρά ρούχων που δημιούργησε σε συνεργασία με τους Marks & Spencer, John Lewis, Jigsaw και τη σχεδιάστρια φίλη της Misha Nonoo, για φιλανθρωπικό σκοπό.

REUTERS
REUTERS

Η ειδικός στα βασιλικά θέματα και συγγραφέας Κέιτι Νίκο, που ήταν στην εκδήλωση, διέκρινε ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο ανάμεσα στους καλεσμένους.

REUTERS
REUTERS

«Βρισκόμουν εκεί και εντόπισα την Ιζαμπέλ Μέι, η οποία είναι η νονά του Άρτσι, παρ’ όλο που το έχουν κρατήσει μυστικό», είπε στο Entertainment Tonight.

«Είναι πάρα πολύ καλή φίλη της δούκισσας και φυσικά θα ήξερε τα πάντα για τη δημιουργία των ρούχων από τη Μέγκαν».

Μάλιστα οι δυο γυναίκες ήταν ντυμένες ακριβώς ίδια, για να προωθήσουν τα ρούχα της συλλογής της Μαρκλ για φιλανθρωπικό σκοπό.

REUTERS
REUTERS

 

REUTERS
REUTERS

Η Ιζαμπέλ γκουρού των δημοσίων σχέσεων και ήταν παρούσα στον γάμο της Μέγκαν και του Χάρι συνοδευόμενη από τον ηθοποιό Μάρκους Άντερσον.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.