Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα με τους περισσότερους ψυχοπαθείς

Πότε κάποιος χαρακτηρίζεται διαταραγμένη προσωπικότητα

aa

 

Λίγη δόση τρέλας βρίσκεται σε όλους. Μια αυταρχική παρατήρηση ενός προϊσταμένου ή ένα υποτιμητικό σχόλιο από ένα συνάδελφο είναι ικανά να κάνουν το μυαλό να τρέχει σε δολοπλόκα και αιμοσταγή σενάρια εκδίκησης. Πότε όμως κάποιος ξεπερνά τα όρια και χαρακτηρίζεται ψυχοπαθής;

Σύμφωνα με το onmed, η ψυχοπάθεια είναι μία διαταραχή της προσωπικότητας που έχει περιγραφεί ποικιλοτρόπως και χαρακτηρίζεται από επιφανειακά συναισθήματα, ανοχή στο στρες, έλλειψη ενσυναίσθησης, φόβου και ανοχής, απουσία του αισθήματος ενοχής, εγωκεντρικότητα, ανευθυνότητα, παρορμητικότητα και αντικοινωνική συμπεριφορά, ενώ συνήθως τα άτομα αυτά έχουν ιδιαίτερες ικανότητες χειραγώγησης.

Τώρα σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους γύρω σας, που μπορεί να ταιριάζουν σε αυτή την περιγραφή. Στη συνέχεια, συγκρίνετε τα άτομα που σκεφτήκατε με τη λίστα επαγγελμάτων που έχει φτιάξει ο ψυχολόγος Kevin Dutton.

Αυτά είναι τα 10 επαγγέλματα στα οποία είναι πιο πιθανό να εργάζονται ψυχοπαθείς

– Διευθύνων Σύμβουλος
– Δικηγόρος
– Παρουσιαστής τηλεόρασης / ραδιοφώνου
– Πωλητής
– Χειρουργός
– Δημοσιογράφος
– Αστυνομικός
– Κληρικός
– Σεφ
– Δημόσιος Υπάλληλος

Και τα 10 επαγγέλματα που είναι λιγότερο πιθανό να συναντήσετε έναν ψυχοπαθή

– Νοσηλευτής
– Νοσοκόμα
– Θεραπευτής
– Τεχνίτης
– Αισθητικός
– Εργαζόμενος σε φιλανθρωπικά ιδρύματα
– Δάσκαλος
– Καλλιτέχνης
– Γιατρός
– Λογιστής

Πηγή:iefimerida.grΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.