Αθηναΐς Νέγκα: Τρυφερά στιγμιότυπα από τη βόλτα με την οικογένειά της

Η Αθηναΐς Νέγκα διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της.


Πρόσφατα, ο φωτογραφικός μας φακός, την εντόπισε με την οικογένειά της σε μία από τις βόλτες τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο.
Η ίδια χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ο σύντροφός της έκλεψε τις εντυπώσεις με τον τρόπο που κρατούσε στην αγκαλιά του το παιδί.
Πρόσφατα η Αθηναΐς, είχε βρεθεί στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη και είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον κατά 14 χρόνια νεότερο σύζυγό της.

 

«Δεν θα μπορούσα να έχω σχέση με έναν συνομήλικό μου για έναν πρακτικό λόγο. Όταν βρέθηκα χωρισμένη στα 39 μου ανακάλυψα ότι έβγαινα με ανθρώπους που ήταν συνομήλικοί μου ή λίγο μεγαλύτεροι και ήταν χωρισμένοι. Το δύσκολο ήταν διαζύγιο, πρώτος γάμος, παιδιά, αυτή είναι η πιο δύσκολη “πίστα”, όποια τα καταφέρνει εκεί της βγάζω το καπέλο. Μου περνάει από το μυαλό ότι η διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό μου μπορεί να φέρει και το τέλος στη σχέση».Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.