Αθηνά Οικονομάκου: Το μήνυμά της για τη μητρότητα

Η Αθηνά Οικονομάκου, έχοντας στην αγκαλιά της το μικρό Μάξιμο, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Η όμορφη ηθοποιός έχει αναλάβει τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητρότητας, και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η Αθηνά Οικονομάκου με μια φωτογραφία της στο instagram θέλησε να μιλήσει για την μητρότητα, αλλά και να δώσει δύναμη στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί.  Έγραψε χαρακτηριστικά: «Ευτυχισμένη έχοντας τον ωραιότερο ρόλο της ζωής μου! “ Μ α ν ο ύ λ α “ ..
Το σπουδαιότερο και ταυτόχρονα το πιό δύσκολο πράγμα.
Πόσο τρομακτικά δύσκολα φαίνονται όλα στην αρχή..αγωνίες, φόβοι, ανασφάλειες, νέες ευθύνες ..το άγνωστο..Μα πόσο μαγικά φαντάζουν όλα μετά απο λίγο καιρό..σα να γεννήθηκες μόνο γι ´αυτό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κουράγιο και πίστη σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μανούλες! Και καλη δύναμη σε όλες τις νέες μανούλες σαν κ εμένα!Εμείς είμαστε πραγματικές ηρωίδες!!»

 

No filter•No makeup• Happiness is the key ? Ευτυχισμένη έχοντας τον ωραιότερο ρόλο της ζωής μου! “ Μ α ν ο ύ λ α “ .. Το σπουδαιότερο και ταυτόχρονα το πιό δύσκολο πράγμα. Πόσο τρομακτικά δύσκολα φαίνονται όλα στην αρχή..αγωνίες, φόβοι, ανασφάλειες, νέες ευθύνες ..το άγνωστο.. Μα πόσο μαγικά φαντάζουν όλα μετά απο λίγο καιρό..σα να γεννήθηκες μόνο γι ´αυτό. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κουράγιο και πίστη σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μανούλες! Και καλη δύναμη σε όλες τις νέες μανούλες σαν κ εμένα♥️ Εμείς είμαστε πραγματικές ηρωίδες!! #loveofmylife #BabyMaximos #newmommy #womenspower #superhero #proxoramprosta #nestlefitness #spon #blessed #purelove #nothingelsematters

A post shared by Athina Oikonomakou (@athinao1konomakou) onΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.