Ασυνείδητος οδηγός παρέσυρε 15χρονο και τον εγκατέλειψε

193

O έφηβος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν είχε υποστεί σοβαρά τραύματα

«Χτενίζουν» την Πάτρα οι αστυνομικοί της Τροχαίας στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του ένα ανήλικο μαθητή που περπατούσε αμέριμνος, το μεσημέρι της Δευτέρας, αλλά τον εγκατέλειψε αβοήθητο και εξαφανίστηκε.

Ο 15χρονος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ότι ευτυχώς δεν είχε υποστεί σοβαρά τραύματα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, μαζί με τους γονείς του, κατέθεσε μήνυση σε βάρος αγνώστου για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη.

Οι άνδρες της Τροχαίας Πατρών έκαναν αυτοψία στον τόπο του ατυχήματος, όπου συνέλεξαν σπασμένα τμήματα από φανάρι αυτοκινήτου και προσπαθούν να εντοπίσουν τον τύπο του, Παράλληλα, κάνουν έρευνες σε συνεργεία της πόλης για το ενδεχόμενο ο οδηγός να πήγε το όχημά του για επισκευή, ενώ αναζητούν και πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.