Ασύδοτοι οι καταπατητές στη Μύκονο. Συνελήφθη ο δήμαρχος!!!

486


Ο δημαρχος Μυκόνου φέρεται να πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις κατοίκων με αφορμή καταγγελλόμενες αυθαιρεσίες που εντοπίστηκαν από ξενοδόχο στην παραλία Καλο Λιβάδι – Απάντηση εκπροσώπου της εταιρείας που μισθώνει το ακίνητο στο protothema.gr: «Γιατί υπέβαλα μήνυση κατά του δημάρχου» – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Συνελήφθη πριν από λίγο απο ανδρες της Υποδιευθυνσης Αστυνομιας Μυκόνου, ο δημαρχος του νησιού, Κωνσταντίνος Κουκας.
Σύμφωνα με πληροφοριες, ο δημαρχος Μυκόνου πρωτοστάτησε σε κινητοποιήσεις κατοίκων με αφορμή αυθαιρεσίες που εντοπίστηκαν στην παραλία Καλο Λιβάδι.
Μάλιστα, τα ξημερώματα τρια σκαπτικα μηχανήματα της δημοτικής Αρχής, γκρέμισαν τα παράνομα κτίσματα, τα οποία φέρεται να έχτισε ξενοδοχος της περιοχής.

Σήμερα το πρωί ο ξενοδόχος υπέβαλε μήνυση κατά του δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκά ο οποίος συνεληφθη με την διαδικασία του Αυτοφώρου.

 

Απάντηση εκπροσώπου της εταιρείας που μισθώνει το ακίνητο στο protothema.gr: «Γιατί υπέβαλα μήνυση κατά του δημάρχου»

Τον λόγο για τον οποιό υπέβαλλε μήνυση κατά του δημάρχου Μυκόνου, Κωνσταντίνου Κουκά, εξήγησε στο protothema.gr ο εκπρόσωπος της εταιρείας που μισθώνει το ακίνητο.

Σε συνέχεια του δημοσιεύματός σας και σε συνέχεια προηγούμενων διευκρινιστικών δελτίων τύπου μας, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι δεν υπήρξαν ούτε αυθαιρεσίες, αλλά ούτε κτίσματα εντός του οικοπέδου. Ο δήμαρχος με μέλη του δημοτικού συμβουλίου και περί τα 20 άτομα, εισήλθαν παρανόμως στο χώρο στις 2:25 τα ξημερώματα και αφού βιαίως απώθησαν συνεργάτες μας που επιχείρησαν να τους μιλήσουν, προχώρησαν σε βανδαλισμούς, ξεριζώματα και σπασίματα δέντρων και φυτών. Εν συνεχεία ασκήσαμε το δικαίωμά μας να υποβάλλουμε μήνυση για την παράνομη αυτή πράξη, αναγνωρίζοντας τους υπεύθυνους. Εν τω μεταξύ, φυσικά και με ιδιαίτερη προσοχή, δεν ακουμπήθηκε καθόλου από όλους αυτούς του κυρίους ο παράνομος και αυθαίρετος φράκτης, κτίριο 500 τμ, μπαρ και εκτεταμένες φυτεύσεις, επίσης μέσα στον παλαιό αιγιαλό (χωρίς μίσθωση), που έχουν στηθεί από την όμορη επιχείρηση. Επαναλαμβάνω ότι πάντα η επιχείρησή μας θα ενεργεί στο φως και θα διεκδικεί τα δικαίωματα που της δίνει ο νόμος και μόνο».
Πηγη: Πρώτο Θέμα