Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Βρίσκομαι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση»

251

asimina-hatziandreou__5_

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star εξήγησε τον λόγο που δεν είναι το ίδιο ενεργή στα social media και αποκάλυψε ότι θα δώσει μια απάντηση για όσα έγιναν στο ριάλιτι

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέχει τις τελευταίες ημέρες από τα social media, με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί της φίλοι να απορούν τι της συνέβη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star θέλησε να ενημερώσει το κοινό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας τους λόγους που την κρατούν μακριά από το διαδίκτυο τελευταία.

Όπως έγραψε σε story, η ψυχολογική της κατάσταση το τελευταίο διάστημα δεν είναι πολύ καλή. Ωστόσο, δεν πρόκειται να αφήσει αναπάντητα τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν μετά την αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η ίδια κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, είχε πει άλλωστε, πως σκοπεύει να κάνει «τα πάντα» για να αποδείξει πως αποβλήθηκε άδικα.

«Βρίσκομαι ακόμα σε κακή ψυχολογική κατάσταση, γι’ αυτό είμαι και τόσο ανενεργή στα social media. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τα αμέτρητα μηνύματα που μου στέλνετε. Η απορία σας είναι η ίδια με τη δικιά μου. Θα υπάρξει απάντηση για όλο αυτό. Απλά δώστε μου λίγο χρόνο και υπομονή. Κρατήστε τα λόγια μου μόλις έφτασα στο αεροδρόμιο. “Θα κάνω τα πάντα”», έγραψε.

Δείτε το story:

ασημινα_2