Απόψε όλοι MEGA «Στο Σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου»

624

 

Αντίστροφα μετρά πλέον το τηλεοπτικό κοινό αφού μένουν λίγες μόνο ώρες μέχρι τις 23.00 απόψε, οπότε και θα προβληθεί στο Mega το νέο επεισόδιο της δημοφιλούς ψυχαγωγικής εκπομπής «στο Σπίτι με τη Νατάσα Θεοδωρίδου».

Πιστό στην παράδοσή του να δημιουργεί προγράμματα που γίνονται αγαπημένες τηλεοπτικές συνήθειες με φανατικούς υποστηρικτές, το MEGA Όπως Πάντα, παρουσιάζει κάθε Παρασκευή βράδυ για το κοινό του μια ξεχωριστή μουσική βραδιά. Την αρχή έκανε η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Νταλάρας, των οποίων οι συμμετοχές στη συγκεκριμένη εκπομπή έγιναν αμέσως κλασικές και στο διαδίκτυο βάιραλ, κι ύστερα, ήρθαν οι …Melisses!

Απόψε, την τιμητική του θα έχει το λαϊκό τραγούδι αφού τη σκυτάλη παίρνει η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία υπόσχεται να μας ταξιδέψει σε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες. «Έντεκα παρά», «Τις δύσκολες στιγμές», «Αν υπάρχει παράδεισος», «Φεγγάρι μου», «Σου βάζω δύσκολα», «Χαρτοπόλεμος», «Άστα όλα κι έλα», «Δίπλα σε σένα» και άλλα τόσα τραγούδια από τη διαδρομή της αγαπημένης λαϊκής τραγουδίστριας έχουν επιλεγεί για το ρεπερτόριο της εκπομπής αυτής της Παρασκευής από τους συντελεστές του επιτυχημένου προτζεκτ.