Αποπλάνηση 13χρονου : «Είμαι ερωτευμένη» δήλωνε η καθηγήτρια – Τα ροζ βίντεο που την «έκαψαν»

452

Αποπλάνηση 13χρονου : «Είμαι ερωτευμένη» δήλωνε η καθηγήτρια – Τα ροζ βίντεο που την «έκαψαν»

Από τα σύννεφα δηλώνουν ότι έπεσαν οι γονείς του 13χρονου μαθητή, όταν αντίκρισαν τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες, που το παιδί τους αντάλλασσε με την 35χρονη φιλόλογο, που κατηγορείται ότι το αποπλάνησε.

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τους γονείς να εξιστορούν απίστευτα περιστατικά και την καθηγήτρια να δηλώνει ερωτευμένη με τον μαθητή.

Οι γονείς του 13χρονου την εμπιστεύονταν με κλειστά τα μάτια.

Έμπαινε στο σπίτι τους και παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών προκειμένου να βελτιωθεί η επίδοσή του έτσι τουλάχιστον νόμιζαν οι γονείς του μαθητή.

Μυστικά μηνύματα και βίντεο

Η συμπεριφορά του ανήλικου το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε προβληματίσει τη μητέρα του.

Τα όσα ανακάλυψε όμως στο κινητό του τηλέφωνο και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή ξεπέρασαν κάθε φαντασία

Φωτογραφίες και σοκαρίστηκα βίντεο, με την εκπαιδευτικό και το παιδί της σε ερωτικές περιπτύξεις.

Οπτικό υλικό που δεν χωρούσε καμία αμφιβολία. Ο ανήλικος μαθητής είχε πέσει θύμα της καθηγήτριάς του, η πρώτη περίπτωση αυτού του είδους που καταγράφεται στη χώρα μας.

«Της είχαμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Μόλις είδα τις φωτογραφίες στον υπολογιστή του γιου μου έπεσα από τα σύννεφα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του 13χρονου μαθητή.

Ερωτικά ραντεβού σε ΙΧ και ξενοδοχεία

Δασκάλα και μαθητής βρίσκονταν ερωτικά σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας.

Στο σπίτι του 13χρονου, όταν έλειπαν οι γονείς του, ακόμα και στο αυτοκίνητο της εκπαιδευτικού.

Κατέγραφαν τις πράξεις τους… και αντάλλασσαν βίντεο και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα ροζ βίντεο «έκαψαν» την καθηγήτρια

Ο μικρός έλεγε στους γονείς του ότι θα δει τους φίλους του και πήγαινε να την συναντήσει.

Η 35χρονη φέρεται να ασκούσε τέτοια επιρροή στον μαθητή, που τον είχε πείσει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και μάλιστα ότι είχε μαζέψει αρκετά χρήματα για να ζήσουν μαζί στο εξωτερικό, εκεί, όπου κανένας δεν θα μπορούσε να μπει εμπόδιο στον έρωτά τους.

Η φιλόλογος είναι μητέρα ενός μικρού κοριτσιού μόλις 3 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν παντρεμένη αλλά βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της. Εκτός από καθηγήτρια φιλολογικών, είναι και δασκάλα χορού. Διδάσκει μάλιστα σε ανήλικα παιδάκια.  Από τις έρευνες της αστυνομίας έχει διαπιστωθεί ότι είχε σύμβαση με αρκετούς Δήμους στο λεκανοπέδιο. Έτσι, από το τμήμα ανηλίκων έχει ζητηθεί να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας της κατηγορούμενης για να διαπιστωθεί εάν εμπλέκεται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά.

«Είμαι ερωτευμένη»

Στις 20 Ιανουαρίου οι γονείς του μαθητή, κατέθεσαν στην αστυνομία όσα στοιχεία βρήκαν στον υπολογιστή του 13χρονου, αλλά και όσα είχε παραδεχθεί το ανήλικο παιδί.

Η καθηγήτρια δήλωνε ερωτευμένη. Στα μάτια της δεν πρόκειται για αποπλάνηση ενός ανήλικου παιδιού., αλλά για μία σχέση με προοπτική όταν δηλαδή ο μαθητής της Β γυμνασίου θα ενηλικιωθεί.

Ο 13χρονος έχει μιλήσει με ειδικό ψυχολόγο ενώ η καθηγήτρια, η οποία δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την προσεχή εβδομάδα στην 16η τακτική ανακρίτρια.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Πηγή: in.gr