Η απολογία της Ντορέττας Παπαδημητρίου για τα λάθος ονόματα παικτών που έδωσε!

Αποτέλεσμα εικόνας για ντορεττα εδω

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μέσα από τη στήλη του «Εδώ» αναφέρθηκε για τις αποχωρήσεις των παικτών που έγιναν τελευταία στιγμή, τις εξελίξεις αλλά και όλες τις αλλαγές που θα δούμε τόσο στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και τις αλλαγές στην εκπομπής της!

AdTech Ad

Η Ντορέττα είπε μεταξύ άλλων για το survivor 2: «Τις τελευταίες δύο μέρες να δίνουμε ονόματα και τα σιγουράκια για τους παίκτες ο λόγος που σας αναφέραμε εξ’ αρχής γιατί καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν, καθημερινά η λίστα με τα ονόματα αλλάζει, ονόματα μπαίνουν και ονόματα βγαίνουν και από το στόμα μου δε θέλω να ακούσετε κάτι και να αλλάξει μετά… Θα σας πω ποιοι όντως αποχώρησαν και ποιοι μπαίνουν όταν θα είμαστε 100% σίγουροι γιατί μετά ανατρέπονται τα δεδομένα… Μέχρι αυτή την Κυριακή και Δευτέρα, που θα φύγουν οι παίκτες θα σας πω ποιοι είναι… Επειδή πολλά ακούμε και διαβάζουμε και για την εκπομπή μας θα σας πως τις αλλαγές που θα γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα γιατί θα γίνουν αλλαγές»!

Στη συνέχεια η Ντορέττα αποκάλυψε τις αλλαγές που θα δούμε στο survivor 2 και δείτε ποιες είναι αυτές!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.