Αποκλειστικό: Τα νυχτοπερπατήματα της Σωτηροπούλου στο κέντρο του αγαπημένου της & το μεγάλο μυστικό!

Έδω υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος…..

Ναι κυρίες και κύριοι και αγαπητά παιδιά, λίγο πριν το 2017 μας αφήσει μια για πάντα, ένας ακόμη έρωτας γεννήθηκε στην στολισμένη Αθήνα! Ποιος πρίγκιπας και ποιος Χάρι?

Η Tόνια  Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας , δεν χάνουν -όχι μέρα- αλλά ούτε λεπτό πλέον ο ένας μακριά απο τον άλλον! Μεγάλο μυστικό βεβαιώς για όλους αυτή η σχέση, είναι κάτι σαν την γνωστή και πατροπαράδοτη παροιμία ” ο κόσμος το έχει τόυμπανο…και αυτοί κρυφό καμάρι”

Οχι δεν μιλάμε στον αέρα, όχι δεν ρίξαμε τα χαρτιά για να το δούμε, αλλά ο φωτογραφικός φακός του Lay-out.gr έπιασε τα όλο νόημα βλέμματα, και την πανέμορφη Τόνια Σωτηροπούλου , στο κέντρο που τραγουδάει ο αγαπημένος της. Όλο νάζι έκει κοίταζε τον Κωστή Μαραβέγια , ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδάει…Είχε διαβάσει καλά το κορίτσι μιας που ήξερε όλους τους στίχους απέξω!!

Εμείς να τους ευχηθούμε να είναι είναι αγαπημένοι και κακία δεν κρατάμε που τον έρωτα τους δεν μας μαρτυράνε!!!

Μια εικόνα = χίλιες λέξεις

Capture1

Capture2

Capture3

Capture4

Capture5

Capture6Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.