ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έφαγε άκυρο ο Παντελής Παντελίδης!! – Διαβάστε τι έγινε σε γνωστό μαγαζί

Μόνο στο lay-out!!

 

Για γέλια ή για κλάματα;; Μάλλον και για τα δύο αφού θα κλάψετε απ’ τα γέλια!!

Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή..

Ο γνωστός σε όλους μας πλέον, Παντελής Παντελίδης  βρέθηκε σε πολύ γνωστό μαγαζί των δυτικών προαστίων μαζί με την παρέα του..

Ως εδώ όλα καλά.. Πρέπει όμως να σας πω πως το συγκεκριμένο μαγαζί κάθε Τρίτη βράδυ παίζει τραγούδια ΜΟΝΟ του Νότη Σφακιανάκη!! Ο Παντελής μας βέβαια το ήξερε αλλά …

Έτσι αφού ο τραγουδιστής έπινε το ποτάκι του ένας από τη παρέα του πήγε να ζητήσει από τον Dj να βάλει Παντελίδη! Ξανά λέω κάθε Τρίτη το μαγαζί παίζει ΜΟΝΟ Νότη!!

Το αποτέλεσμα;; Ο Dj ευγενικότατος καλωσόρισε τον Παντελή Παντελίδη από το μικρόφωνο λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μαζί μας έχουμε τη χαρά να βρίσκεται και ο Παντελής Παντελίδης (εδώ έπεσε χειροκρότημα) .. Παντελή όμως συγνώμη εδώ και χρόνια κάθε Τρίτη παίζουμε ΜΟΝΟ Νότη!»

Παρ΄ όλα αυτά του έβαλε ένα τραγούδι του Σφακιανάκη που έχει τραγουδήσει και ο Παντελίδης..

Που να βρει μέρος να κρυφτεί το παλικάρι μας μετά από το άκυρο;;; Κι όμως βρήκε στο απέναντι ακριβώς μαγαζί !!! Ο τραγουδιστής σηκώθηκε και έφυγε με τη παρέα του και πήγαν ακριβώς απέναντι .. Εκεί όχι μόνο οι πελάτες άκουγαν επί μισή ώρα μόνο Παντελίδη αλλά και το μαγαζί κέρασε το μπουκάλι του τραγουδιστή και της παρέας του..

Μα καλά βρε Παντελή βγαίνεις για να ακούς τα τραγούδια σου;; Και εκτός αυτού , δεν ήξερες δεν ρώταγες;;;;  

 

 Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.