ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα καυτά φιλιά παντρεμένου τραγουδιστή και ελεύθερης τραγουδίστριας σε δημόσιο χώρο!

Δείτε τους καρέ καρέ να …

kour 6

ΣΟΚ! Ποιος να το περίμενε ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής, παντρεμένος θα αγκάλιαζε και θα «έπνιγε» στα φιλά την ελεύθερη και πανέμορφη τραγουδίστρια… και μάλιστα σε δημόσιο χώρο!

kour  2

Κι επειδή δεν πρόκειται για ποιο κουίζ…- σαν να ακούω ότι με χαρακτηρίζετε άσχημα –… ναι μπορώ να σας αποκαλύψω τα ονόματα! Είναι ο παντρεμένος Νίκος Κουρκούλης και η «ελεύθερη» Αγγελική Ηλιάδη!

kour

Και όχι δεν τσάκωσαν αποκλειστικά τα μάτια του lay-out.gr τους τραγουδιστές να… ερωτοτροπούν, αλλά τους τσακώσαμε αποκλειστικά, στα παρασκήνια της φωτογράφησης που έγινε για την αφίσα του μαγαζιού!

kour 1

Τι χαρά, τι κέφι, τι μπρίο όλα τα έχει αυτή η συνεργασία! Η Αγγελική πιο όμορφη από ποτέ – μάλλον φταίει ο έρωτας για ότι της συμβαίνει-  και ο Νίκος ανανεωμένος και λίγο πιο μακρύ μαλλάκι από αυτό που τον είδαμε την τελευταία φορά… απήλαυσαν την διαδικασία της φωτογράφησης… και φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να διασκεδάσουν τον κόσμο και να τον ανεβάσουν στα… ύψη!

Ανυπομονούμε!

kour 5Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.