ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλα του πρωινού… δύσκολα! Ο Λάτσιος έδωσε τα «παπούτσια» στο χέρι του Λιάγκα… την ώρα που το πάνελ του Κωστόπουλου «έκλεινε»!

Ένα κλικ και όλα τα διαβάζετε!

της Νανάς Ηλιοπούλου

 

Παναγία μου! Τα πρωινάδικα έχουν βάλει φουλ τις μηχανές … μόνο που τα κόκκινα «φανάρια» που βρίσκουν στο δρόμο τους… είναι πολλά και το «ραντάρ» του lay-out έχω να σας πω είναι τρισχειρότερο από της αστυνομίας! Αμεεεέ!

 

Οι αποκλειστικές πληροφορίες έσκασαν στα αυτιά μου και δεν ξέρω από που να πρωταρχίσω, μόλις 25 μέρες πριν την μεγάλη τους πρεμιέρα! Από πρωινό Κωστόπουλου ή από πρωινό Φαίης-Γιώργου; Ορίστεεε; Δεν σας ακούω γι΄ αυτό θα αρχίσω από εκεί που θέλω…σας ευχαριστώ!

 

Το παρεάκι του Πέτρου Κωστόπουλου φαίνεται να έχει «κλειδώσει» χωρίς όμως να έχουν πέσει υπογραφές! Όπως σας γράψαμε και προχθές η πρώτη οντισιόν για το «πρωινό ΤΟΥ» είναι γεγονός… και μάλιστα από ότι φαίνεται ήταν και πολύ καθοριστική! Ο λόγος;

 

Αθηναϊς Νέγκα και Ελισάβετ Σπανού μαζί με τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη καλέστηκαν από τους υπεύθυνους του Mega και για τη δεύτερη οντισιόν που έγινε την επομένη της πρώτης! Εννοείται πάντα υπό το βλέμμα των διευθυντών Σούπου και Κατραβά… οι οποίοι πιστεύουν πολύ στην επιλογή του Κωστόπουλου!

 

Να περάσουμε στο ζουί… οι Νέγκα, Σπανού, Καβατζίκης και Ουγγαρέζος είναι η τηλεοπτική «συντροφιά» του πρωινού… Πέτρου! Ο οποίος δε να σημειώσω… έφυγε για επαγγελματικό ταξίδι στο L.A. Κι επιστρέφει Δευτέρα – Τρίτη… σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες! Όπως καταλαβαίνετε τότε θα έχουμε και νέα ενημέρωση!

 

Τώρα … ας περάσουμε στο απέναντι πρωινό στρατόπεδο, όπου ο Γιώργος Λιάγκας μάλλον τα βρίσκει πολύ δύσκολα τα πράγματα στον Ant1… καθώς νόμιζε ότι θα λύνει και δένει όπως έκανε στο Mega! Αλλά… αμ δε!

 

Στον Ant1 όλοι έχουν άποψη… και δεν γίνεται ότι θέλει ο παρουσιαστής και αυτό του Γιώργου δεν του αρέσει… διόλου!

 

Το στούντιο το ζευγάρι το βρίσκει πάρα πολύ μικρό κι εκεί είναι που ξεκινούν οι γκρίνιες! Πόσο διατεθειμένοι είναι στο κανάλι του Αμαρουσίου να μεγαλώσουν το σκηνικό; Ουδείς γνωρίζει! Και να ΄ταν μόνον τούτο το πρόβλημα… καλά θα ήταν!

 

Ο Γιάννης Λάτσιος στήνει καραούλι στο κοντρόλ – και πολύ καλά κάνει- και επεμβαίνει στα πάντα ακόμα και στα ρούχα του Λιάγκα! Διάβασον… διάβασον!

 

Ο Γιάννης Λάτσιος κατέβηκε στο στούντιο την ώρα της πρόβας και «απαίτησε» από τον Γιώργο Λιάγκα να πάει να αλλάξει τα παπούτσια του, γιατί δεν του άρεσαν! Που να ΄ξερε ο παρουσιαστής ότι μετά από τόσο χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης ότι  θα το ζούσε κι αυτό!Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.