Αποκλειστικό MEGA: Ο ψευτογιατρός έκλεινε ραντεβού μέσω ιατρείου σε ιδιωτική κλινική

383

Tα ραντεβού δεν κλείνονταν μόνο στις καφετέριες των κλινικών, αλλά και σε ιατρεία τους, τόνισε ένα από τα θύματά του.

Μακριά από τα «φώτα» της υπόθεσης του συζύγου της προσπαθεί να παραμείνει η σύζυγος του ψευτογιατρού η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μένει πλέον στην έπαυλη του Κορωπίου, αλλά σε άλλο σπίτι, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Αυτή που άλλοτε συστηνόταν ως «κόρη εφοπλιστή», όπως καταγγέλλεται, η ίδια που εξαφανίστηκε την μέρα που συνέλαβαν τον Κοντοστάθη, αφήνοντας τα παιδιά της σε μια γειτόνισσα, σήμερα έχει επιστρέψει, αφού η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι μόνο συνέργεια σε πλημμέλημα. Τα εγκλήματα του συζύγου της, πάλι, είναι πολύ περισσότερα.

Το ιατρείο του ψευτογιατρού
Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» ένα από τα θύματά του, τα ραντεβού δεν κλείνονταν μόνο στις καφετέριες των κλινικών, αλλά και σε ιατρεία τους. Όπως περιγράφει ο ασθενής, ο δόκτωρ Κόντος, τον περίμενε στον τελευταίο όροφο μιας ιδιωτικής κλινικής στο Παγκράτι.

«Με πάει σε μια κλινική, μια ιδιωτική κλινική, ανεβαίνουμε στον τελευταίο όροφο, καθόμαστε σε ένα σαλονάκι και ήταν μέσα στο γραφείο εννοείται ο Κόντος, ανοίγει η πόρτα και βγαίνει μια μάνα με ένα παιδί ανάπηρο σε καροτσάκι. Και τον άκουγα που έλεγε «θα τον κάνω να πετάει το παιδί σε λίγο καιρό». Μπαίνω στο γραφείο, το γραφείο είχε μόνο μια καρέκλα και ένα γραφείο. Τίποτα άλλο μέσα. Να πεις ότι κάτι… μια κορνίζα, ξέρω εγώ κάτι, ότι είναι γραφείο γιατρού» περιγράφει ο ίδιος.

Δεν είναι όμως, η μοναδική μαρτυρία που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του… ψευτο- ιατρείου μέσα σε ιδιωτική κλινική. Η ανιψιά ενός ακόμα θύματος αναφέρεται κι εκείνη στο γραφείο του τελευταίου ορόφου της συγκεκριμένης ιδιωτικής κλινικής.

«Τον γνώρισα, ναι, σε μια ιδιωτική κλινική ως γιατρό, ως θεραπευτή. Στην κλινική εκεί πέρα του έδινε αυτά τα μαντζούνια, τους έλεγε ότι άλλα τα φέρνει από την Αμερική και άλλα τα φέρνει από το Άγιον Όρος. Δεν τους επέτρεπε να πάνε σε νοσοκομεία και αυτά. Είπε τότε ο θείος μου: «δεν μπορώ να πληρώνω τόσα λεφτά εδώ πέρα κάθε μέρα για νοσηλεία».

Ήθελε να «στήσει»… σκοπευτήριο
Στο μεταξύ, σκοπευτήριο στο Μαρκόπουλο περιελάμβανε το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Νίκου Κόντου, όπως αποκαλύπτει το «Βήμα», που θα κατασκευαζόταν σε αγροτική έκταση Μοναστηριού της περιοχής.

Στην πραγματικότητα στόχος του ήταν να αποκτήσει επαφές με πιθανούς πελάτες του σκοπευτηρίου, καθώς ήλπιζε να προσελκύσει επιχειρηματίες, αστυνομικούς, δικαστικούς, γιατρούς και όποιον άλλον μπορεί να τον βοηθούσε να επεκτείνει τις απάτες τους.

Πηγή: in.gr