Αποχώρησε ο James από την εκπομπή του Love it

της Κωνσταντίνας Σαρηγιάννη

423

Survivor-"Βόμβα": Αποχώρησε οικειοθελώς ο James Καφετζής - Η ανακοίνωση του  αδελφού του στο Instagram | fthis.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή Love it βρέθηκε ο James Καφετζής, όπου ωστόσο η συζήτηση με τους συντελεστές της δεν κύλησε όπως θα ήταν αναμενόμενο. Yπήρξαν στιγμές μεγάλης αμηχανίας και έντασης με τον πρώην παίκτη του Survivor μάλιστα να αποχωρεί χωρίς να περιμένει τον χαιρετισμό της Ιωάννας Μαλέσκου.

Η συζήτηση ξεκίνησε όταν ζητήθηκε από τον James να σχολιάσει το ριάλιτι επιβίωσης, με τον ίδιο να απαντά:

Τότε για τον Παππά, όπου εστιάσατε περισσότερο στο εάν έχει σχέση με την Άννα Μαρία και όχι σε αυτά που λέει που είναι σεξιστικά, για μένα αυτό είναι λάθος. Έχω δει επίσης και άλλα που εγώ και ο Νίκος προωθούμε τη φιλία και όλη η Ελλάδα μιλάει για την πραγματική φιλία του Νίκου και του Τζέιμς και εσείς είπατε ότι ο Νίκος είναι το σκυλάκι μου, η κυρία Μάρτζυ το είπε. Και ο κύριος Βασίλης είχε πει για τον Νίκο ότι είχε κάνει επίτηδες αυτό με τη Χριστίνα» είπε.

Και συνέχισε: «Αυτά τα έβλεπε η οικογένειά μου και ήταν πιο δύσκολο γι’ αυτούς παρά για εμένα. Η οικογένεια μου στεναχωριόταν και σταμάτησε να βλέπει την εκπομπή σας γιατί για κάποιο λόγο υπήρχε μια προκατάληψη απέναντι σε εμένα.

Όταν βγήκα μου έστελναν μηνύματα “δες αποσπάσματα από αυτή την εκπομπή”», είπε.

Ιωάννα Μαλέσκου: Με στεναχώρησες πάρα πολύ

Τα όσα είπε περί προκατάληψης της εκπομπής στο πρόσωπό του προκάλεσαν την αντίδραση της Ιωάννας Μαλέσκου. «Αισθάνομαι ότι είσαι άδικος και λάθος απέναντί μου. Σέβομαι τη γνώμη σου, αλλά επειδή βλέπω ότι κοιτάς το ρολόι σου ή κοιτάς την ώρα για να φύγεις, θέλω να σου πω ότι με στεναχώρησες πάρα πολύ», είπε, μεταξύ άλλων.

Μόλις ολοκλήρωσε όσα είχε να πει ο Τζέιμς Καφετζής την ευχαρίστησε, σηκώθηκε από τον καναπέ κι έφυγε, με την παρουσιάστρια να λέει: «Παιδιά, φεύγει, δεν μπορεί λεπτό»