Από σήμερα ξεκινούν οι χειμερινές εκπτώσεις!

68

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το τέλος της εορταστικής περιόδου συνοδεύεται από την έναρξη των χειμερινών εκπτώσεων.

Έτσι λοιπόν, από αύριο Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, θα προσφέρεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να βρίσκουν τα αγαθά που επιθυμούν σε χαμηλότερες τιμές, εκμεταλλευόμενοι τις εκπτώσεις των εμπόρων όλης της χώρας.

Η εν λόγω περίοδος θα έχει διάρκεια μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη, 28/02.

 

Κάτι ακόμα που επίσης ενδιαφέρει πολλούς καταναλωτές, είναι πως η πρώτη «εκπτωτική Κυριακή» στις 20 Ιανουαρίου, θα συνοδευτεί με ανοικτά καταστήματα από τις 11:00 το πρωί, έως τις 20:00 το βράδυ, προσφέροντας έξτρα ώθηση στην αγορά κυρίως της ένδυσης και υπόδυσης.

Όσον αφορά το σημείο στο οποία πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βάση οι πελάτες των καταστημάτων, είναι πως κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Για οποιαδήποτε ανακρίβεια προκύπτει, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα με τις αρμόδιες αρχές.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν επικρατεί η ανυπομονησία των προηγούμενων ετών για τις εκπτώσεις που έρχονται. Γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί απολύτως λογικό, από τη στιγμή που πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε την «Μπλακ Φράιντεϊ», ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχαν προηγηθεί και οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Προσφορές δηλαδή, που οδήγησαν στον κορεσμό της αγοράς…