Απίστευτο περιστατικό στο Ηράκλειο – Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε κάδο ανακύκλωσης

archio-lipsis-3Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης, όταν ξαφνικά οι περαστικοί άκουσαν τις εκκλήσεις μίας γυναίκας για βοήθεια.

Προσπαθώντας να εντοπίσουν το σημείο από το οποίο προέρχονταν οι εκκλήσεις συνειδητοποίησαν ότι οι φωνές ακούγονταν μέσα από τον κόκκινο κάδο που έχει τοποθετηθεί εκεί για την ανακύκλωση ρούχων και παπουτσιών!

Όσοι έσπευσαν είδαν μια νεαρή Ρομά να έχει εγκλωβιστεί μέσα στον κάδο και να προσπαθεί μάταια να βγει από αυτόν, καθώς το σχετικό άνοιγμα είναι μεν εύκολο από την εξωτερική πλευρά αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν είσαι μέσα!

Τελικά, με τη συνδρομή κάποιων πολιτών η γυναίκα απεγκλωβίστηκε και δικαιολόγησε το πάθημά της λέγοντας ότι βρέθηκε εντός του κάδου στην προσπάθειά της να εντοπίσει το χαμένο κινητό της τηλέφωνο.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.