Απαγωγή Κυπαρίσση: Αυτή είναι η γυναίκα της συμμορίας – Ποιος ο ρόλος της στην υπόθεση

451

apagwgi_kyparissi_gynaika_xr

Συνεχίζονται οι έρευνες για ακόμη 3-4 άτομα με περιφερειακό ρόλο και για τα υπόλοιπα 500.000 ευρώ από τα λύτρα – Πώς «λόκαραν» τον επιχειρηματία από το Instagram – Όλο το χρονικό της απαγωγής

Αυτή είναι η γυναίκα που συνελήφθη για την απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση. Η 39χρονη, όπως φαίνεται στις φωτoγραφίες του protothema.gr, ιδιοκτήτρια καταστήματος ρούχων στα δυτικά προάστια, συνελήφθη μαζί με τον 41χρονο σύζυγό της και τον 34χρονο φίλο του ζευγαριού και αρχηγό της συμμορίας και αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες.

O ρόλος της, σύμφωνα με το Ανθρωποκτονιών, ήταν να ασχολείται με την παροχή τηλεφώνων και άλλων πραγμάτων στη συμμορία ενώ οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι συμμετείχε και στις διαπραγματεύσεις με την οικογένεια του απαχθέντος «βασιλιά των ανταλλακτικών».

Η ίδια αρνείται τα πάντα ενώ οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για την αναζήτηση ακόμη 3-4 ατόμων που είχαν περιφερειακό ρόλο, των δυο κρησφύγετων της ομάδας αλλά και των υπολοίπων 500.000 ευρώ από τις 800.000 που κατέβαλλε η οικογένεια ως λύτρα για την απελευθέρωση του επιχειρηματία.

Τον «λόκαραν» από το instagram

Η ομάδα των σεσημασμένων ληστών για ανατινάξεις ΑΤΜs, που αποφυλακίστηκαν το 2020 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επέλεξαν να αρπάξουν τον «Βασιλιά των ανταλλακτικών» Γιώργο Κυπαρίσση για να λύσουν τα οικονομικά τους προβλήματα.

Οι απαγωγείς του 40χρονου επέλεξαν τον στόχο τους γιατί ήταν πρόσωπο γνωστό στα δυτικά προάστια ενώ είχαν «ακτινογραφήσει» τις κινήσεις και τη ζωή του από τις αναρτήσεις που έκανε το θύμα στα social media και ειδικότερα το instargam.

Μέσα στις 65 ημέρες, άλλαξαν 2 κρησφύγετα, έστειλαν 3 βίντεο στην οικογένεια του απαχθέντος ενώ οι επαφές γίνονταν μέσω viber. Η γυναικά φέρεται να είναι αυτή που έβρισκε τα τηλέφωνα και συμμετείχε και στις διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα