Άντζελα Δημητρίου: Σε μερικές μέρες είναι τα τρίμηνα της μητέρας μου, έχω περάσει πολύ δύσκολα

92

dimitrioyΜου δίνει δύναμη για να συνεχίζω η αγάπη του κόσμου, πρόσθεσε

Με αφορμή τη νέα της συνεργασία με τον Χρίστο Αντωνιάδη και την Έλντα Πανοπούλου, η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη δύσκολη περίοδο μετά τον θάνατο της μητέρας της και την εγγονή της.

Πιο συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε: «Γυρίζω δυναμικά, επανέρχομαι για να κάνω αυτό που κάνω χρόνια».

Για τον ρόλο του έρωτα και τη βάφτιση της εγγονής της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Ο έρωτας είναι η δουλειά μου. Ο έρωτας για εμένα έχει τελειώσει. Ερωτευμένη είμαι με την εγγονή μου που τη λατρεύω και την αγαπάω πολύ, και την κόρη μου. Η βάφτιση θα γίνει μάλλον τον Σεπτέμβριο, το έχουν σκεφτεί, και θέλουν να το κάνουν μαζί με την επέτειο του γάμου τους. Μακάρι να γίνει τραγουδίστρια η μικρή αλλά εγώ δε θα είμαι εν ζωή για να τη δω και να την ακούσω. Φυσικό είναι, τα χρόνια περνάνε, έχουμε πολλές συγκινήσεις».

Στη συνέχεια, μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της και τους 3 μήνες που συμπληρώνονται σε λίγο.

«Σε μερικές ημέρες είναι το μνημόσυνο για τα τρίμηνα της μητέρας μου και είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που έχω περάσει, αλλά συνεχίζω. Μου δίνει δύναμη για να συνεχίζω η αγάπη σας και η αγάπη του κόσμου, και ότι αγαπάω πολύ τον εαυτό μου και δεν θέλω να είμαι συνέχεια πληγωμένη και στενοχωρημένη και να αισθάνομαι μόνη» δήλωσε η Άντζελα Δημητρίου.

Όπως έγινε γνωστό στις 21 Φεβρουαρίου, η μητέρα της Άντζελας Δημητρίου έφυγε από τη ζωή, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.