Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει στο παρελθόν, δήλωσε η δικηγόρος της κόρης

389

dimitriou-kiourtsakiΕυτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως, συμπλήρωσε η Αλεξάνδρα Μακρή

Η Άντζελα Δημητρίου και η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, φαίνεται ότι έχουν επιλύσει τα θέματα που αντιμετώπιζαν εδώ και κάποιον καιρό.

Όπως φαίνεται, οι σχέσεις μητέρας και κόρης αποκαταστάθηκαν και πλέον όλα είναι μια χαρά μεταξύ τους. Το ίδιο επιβεβαιώνει και η Αλεξάνδρα Μακρή, η δικηγόρος της Όλγας Κιουρτσάκη, που έκανε κάποιες δηλώσεις σην εκπομπή «Happy Day».

«Ευτυχώς το κλίμα ανάμεσά τους έχει αποκατασταθεί πλήρως. Οι σχέσεις τους πια είναι πάρα πολύ καλές. Οποιαδήποτε παρεξήγηση ανήκει πλέον στο παρελθόν, οπότε είναι όλα μια χαρά», δήλωσε χαρακτηριστικά η η Αλεξάνδρα Μακρή.


Επίσης, σε ερώτηση για το αν ο γαμπρός της λαϊκής τραγουδίστριας, Φώτης Λώσης, διατελεί μάνατζέρ της, η δικηγόρος απάντησε: «Ο Φώτης Λώσης δεν ανέλαβε μάνατζερ της Άντζελας Δημητρίου, δουλεύει σε μια άλλη επιχείρηση. Αυτό δεν το επιβεβαιώνει η πλευρά των εντολέων μου. Ο κύριος Λώσης εργάζεται σε άλλη επιχείρηση, σε τελείως διαφορετικό αντικείμενο. Αυτό που υπάρχει και εξακολουθεί να υπάρχει είναι η αγάπη του προς την κυρία Δημητρίου, ότι την ενδιαφέρεται, τη νοιάζεται και εν πάση περιπτώσει αυτή είναι η ενασχόλησή του ως μέλος της οικογένειας της και όχι επαγγελματικά».

Τέλος, σχετικά με την αιτία της διακοπής των συνεργασιών της Άντζελας Δημητρίου τόσο με νυχτερινά κέντρα τη φετινή σεζόν, όσο και με την εκπομπή J2US, η Αλεξάνδρα Μακρή δήλωσε: «Αυτό που γνωρίζω από τους εντολείς μου, είναι ότι ναι μεν η ψυχολογική κατάσταση της Άντζελας Δημητρίου δεν είναι αυτή για να της επιτρέψει να συνεχίσει. Όμως, επειδή όλες οι πλευρές και οι συνεργασίες κρίνονται με την πάροδο του χρόνου, φαντάζομαι ότι και αυτό το εξάμηνο που η οικογένειά της δεν είχε και καμία εμπλοκή σε καμία επαγγελματική της επιλογή, ίσως είναι και χαρακτηριστική η πορεία που ακολουθήθηκε όλο αυτό το διάστημα. Αυτό που προκύπτει είναι ότι ίσως είναι άστοχες οι επιλογές της. Δεν ανταποκρίνονταν στις ανάγκες και της κυρίας Δημητρίου, αλλά και ίσως και στις ανάγκες του κοινού της».