Αντίνοος Αλμπάνης: «Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»

377

antinoos-albanis3

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του αγαπητού ηθοποιού – Δείτε το βίντεο

Aντίνοος Αλμπάνης ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού  και έδωσε μια ειλικρινή και συγκινητική συνέντευξη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια, όταν διαγνώστηκε με λέμφωμα, αλλά και το κίνημα #metoo.

Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον Αντίνοο Αλμπάνη πώς μπόρεσε να κρατήσει κρυφή την αρρώστιά του και πώς αντιμετώπισε τα όσα συνέβησαν κι εκείνος απάντησε:

«Είχε καταλάβει πολύ μεγάλο χώρο μέσα μου αυτό το πράγμα και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Είχα μεγάλη αγωνία και έννοια για το πώς θα τσουλήσει όλο αυτό και πώς θα πάει, οπότε δεν ήξερα τι είχα ανάγκη περισσότερο εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να τελειώσω το κομμάτι των θεραπειών και μετά να το επικοινωνήσω. Ήταν λυτρωτικό το να μοιραστώ στο τέλος, το θέμα της υγείας μου».

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε ότι υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων, εκείνοι που λένε «θα νικήσω» κι εκείνοι που λυγίζουν και λένε «φοβάμαι», με τον Αντίνοο Αλμπάνη να απαντά: «Δεν είναι πολύ καθαρές αυτές οι κατηγορίες. Μέχρι κι εγώ που είπα πως θα πιάσω τη ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω φοβάμαι. Μέχρι και σήμερα φοβάμαι. Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα. Το θέμα όμως είναι να λες «ότι ξέρεις κάτι; Ακόμη και λίγο να έχει να μείνει αυτό πρέπει να έχει αξία, πρέπει εγώ να του δώσω την αξία που του αναλογεί. Ακόμη και αν μου πουν, έχεις έναν μήνα ζωής εγώ πρέπει κάτι να κάνω σε αυτόν τον μήνα, να μην κάτσω στον καναπέ μου και να περιμένω τον θάνατο», είπε ο ηθοποιός.

Αναφορικά με το πώς έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπει πλέον τα πράγματα, δήλωσε: «Το μόνο που έχει αλλάξει και κρατήστε το γιατί έχει αξία είναι πως δεν παίρνω σοβαρά τον εαυτό μου, δεν παίρνω σοβαρά τις δουλειές, δεν παίρνω σοβαρά τίποτα από όλο αυτό που συμβαίνει εδώ».

Τέλος, ο 38χρονος ηθοποιός μίλησε και για το κίνημα #metoo«Φυσικά κι έχω εμπειρίες και επεδίωκα να έχω συνεργασίες με αυτούς τους ανθρώπους γιατί ήταν αυτές οι δεκαετίες οι χαριτωμένες που πιστεύαμε πως παίρναμε κάποιο credit από αυτές τις δουλειές. Πιστεύαμε πως το να συνεργαστούμε με ένα πολύ σκληρό σκηνοθέτη που φεύγει από τα όρια της δουλειάς, μας δυναμώνει και μας τοποθετεί στην αγορά με έναν άλλο τρόπο. Το στενάχωρο για εμένα είναι πως παρατηρώ όλο αυτό που έχει γίνει με το #metoo και βλέπω ανθρώπους οι οποίοι έχουν υπάρξει σοβαρά κακοποιητικοί και απέναντι μου κι απέναντι σε συναδέλφους, οι οποίοι βγαίνουν επάνω στο άρμα του #metoo και λένε “καλά κάνουν και μιλάνε”, και είσαι εσύ και τους κοιτάς και λες “ρε φίλε τώρα αλήθεια; Θες να σου θυμίσω τι έχεις κάνει;”».

Διαβάστε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα