Άννα Λορένη: Μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της

167

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης (15/02), η Άννα Λορένη. Η πρώην παίκτρια του περσινού Power of Love, η οποία μέσα στο παιχνίδι είχε σχέση με τον Παναγιώτη Θεόφιλο, μίλησε για όλους και για όλα.

Της Σοφίας Σιώζου

Αναφέρθηκε στον χωρισμό της, την επιστροφή της στην Ελλάδα, αλλά μίλησε και για την ηλικία της. Όσον αφορά την ηλικία της παραδέχτηκε πως είπε ψέματα και αποκάλυψε ότι ο λόγος που το έκανε ήταν ο χαμηλός μέσος όρος ηλικίας των ανδρών στο σπίτι του Power of Love. “Όταν πήγα στο παιχνίδι, είπα στο τρέιλερ ότι είμαι 30 χρονών. Σε εκείνη τη φάση ήμουν 32. Έγινε όμως πάρα πολύ μεγάλος ντόρος. Το έβλεπα καθημερινά και έλεγα ουάου. Έλεγαν 40 -45. Στο παιχνίδι μπήκα 32-33. Απλά το λέω για όσους είχαν τόση ανάγκη να μάθουν.
Θα σου πω την αλήθεια. Είχαμε ψιλοδεί μέσα στο παιχνίδι τα αγόρια και ήταν όλα μικρά σε ηλικία και λέω που πάω; Υπήρχε ένας παίκτης ο οποίος ήταν μεγαλύτερος, αλλά τον ήξερα και από πριν”. Επίσης, για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Θεόφιλο, αλλά και για το αν υπήρξε στα αλήθεια ερωτευμένη με τον πρώην παίκτη του Power of Love, αποκάλυψε η Άννα Λορένη. “Είπαμε μεγάλες κουβέντες μέσα στο παιχνίδι. Τώρα, σχεδόν έναν χρόνο μετά μπορώ να σου πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ γιατί είναι ένα παιδί πάρα πολύ όμορφο. Είδα κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του τα οποία ήταν πολύ ευγενικά. Τον συμπάθησα ακόμα περισσότερο όταν βγήκαμε από το παιχνίδι. Ξέρω τι θα γίνει με αυτό που λέω, αλλά πρέπει να πω την αλήθεια. Όταν τα έλεγα τα πίστευα. Δεν ήταν ότι έμπαινα μέσα και έλεγα τώρα θα πω αυτό. Βγαίνοντας όμως, βλέποντας το, με αυτά που έχω ζήσει στη ζωή μου, λέω πως ερωτεύτηκες ενώ δεν έχεις τις πληροφορίες που πρέπει, όχι ότι ερωτευόμαστε με πληροφορίες, αλλά οι συνθήκες. Το προσπαθήσαμε πολύ. Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές στο παιχνίδι και δεν ήταν λίγο, ήταν 5 – 6 μήνες και διαφορετικές έξω. Το προσπαθήσαμε και οι δύο. Συγκατοικήσαμε για κάποιο καιρό. Ο Παναγιώτης στεναχωριόταν με το γεγονός ότι δεν ήμουν κατασταλαγμένη με το αν θέλω να μείνω ή να φύγω. Μπορεί και αυτό να ήταν ένα αγκάθι”.