Ανήλικοι έκλεψαν όπλο και μηχάνημα από σπίτι στην Καρδίτσα

99

astynomiaΤο όπλο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του

Ο ένας μετά τον άλλο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Ο.Π.Κ.Ε., τις πρώτες πρωινές ώρες και το βράδυ της Τρίτης, δύο ανήλικοι Έλληνες οι οποίοι έκλεψαν νωρίτερα ένα πιεστικό μοτέρ νερού και μία επαναληπτική καραμπίνα από το εσωτερικό ενός σπιτιού στους Σοφάδες.

Το όπλο βρέθηκε στην κατοχή τους και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι “άγουροι” διαρρήκτες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού, ενώ σε βάρος των γονέων τους ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ανήλικος προσπάθησε να κλέψει δυο οχήματα

Δυο οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας παραβίασαν ένας 32χρονος και ένας 17χρονος συνεργός του και επιχείρησαν να τα κλέψουν, αλλά δεν κατάφεραν να τα θέσουν σε λειτουργία και αρκέστηκαν να αντλήσουν περίπου 50 λίτρα βενζίνης από το ένα.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου και κλοπή, που περιλαμβάνει τους γονείς του ανήλικου για πλημμελή εποπτεία του.,