Ανδρέας Μπάρκουλης: Δείτε τρυφερό μήνυμα της συζύγου του για τα γενέθλια του!

Σήμερα έχει τα γενέθλια του ο μεγάλος μας ηθοποιός!

adre

Σαν σήμερα 4 Αυγούστου γεννήθηκε ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου που έκανε αμέτρητα κορίτσια να καρδιοχτυπούν για χάρη του, με απόδειξη την φράση που έχει μείνει μέχρι και σήμερα:”Κορίτσια ο Μπάρκουλης”.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης τα τελευταία χρόνια αν και ταλαιπωρείται με την υγεία του έχει βρει το λιμάνι του στην σύζυγο του Μάιρη Μπάρκουλη αλλά και στον μοναχογιό του!

Η σύζυγος του θέλησε ανήμερα των γενεθλίων του να του ευχηθεί δημόσια και ανάρτησε στο προσωπικό της προφίλ ένα συγκινητικό μήνυμα, αλλά και μια φωτογραφία όταν ο γνωστός ηθοποιός ήταν παιδί μαζί με την λατρεμένη του γιαγιά.

Δείτε το μήνυμα που έγραψε:

“ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ,,,ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ Σ’ΑΓΑΠΑΜΕ,,,ΘΕΛΩ ΑΠΟΨΕ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΙΔΙ,,,ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ,,,ΠΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ,,,ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ,,,ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΕ,,,♥”

daΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.