Αναβολή στα έργα προς τα δυτικά για το Μετρό Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις, ούτε κάτι παραπάνω από ελάχιστες μελέτες για την επέκταση του μετρό προς τα δυτικά, λέει ο πρόεδρος της «Αττικό Μετρό», Νίκος Ταχιάος.

Στον «πάγο» μπαίνουν τα σχέδια ανάπτυξης προς τα δυτικά για το μετρό Θεσσαλονίκης, καθώς όπως πως ανέφερε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Νίκος Ταχιάος, αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν πιστώσεις, αλλά ούτε και οι απαραίτητες μελέτες, για να γίνει το έργο.
«Η επέκταση του μετρό προς τα δυτικά προφανώς αποτελεί προτεραιότητα για την πόλη και πρέπει να δει το θέμα η κυβέρνηση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν εξασφαλισμένες πιστώσεις, ούτε και κάτι παραπάνω από ελάχιστες μελέτες. Θα προσπαθήσουμε να βάλουμε το έργο σε τροχιά, αλλά αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε προσδοκίες και να χρησιμοποιήσουμε την επέκταση ως ένα επικοινωνιακό τέχνασμα. Αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να δώσουμε παραπάνω στοιχεία για τη επέκταση του μετρό προς τα δυτικά» τονίζει στο ethnos.gr ο κ. Ταχιάος.

Το Απρίλιο του 2023 μετρό στη Θεσσαλονίκη
«Τον Απρίλιο του 2023 οι Θεσσαλονικείς θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη βασική γραμμή του μετρό σε όλο το εύρος της. Η λύση να ξεκινήσουν οι διαδρομές νωρίτερα, αλλά απλώς να διέρχονται αρχικά οι συρμοί από τη Βενιζέλου και μετά πάλι να σταματήσουν, έχει τεράστιο κόστος» αναφέρει ο κ. Ταχιάος.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.