Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 22χρονης στη Χαλκιδική – Δεν είναι ο 56χρονος ο δράστης

314

viasmossss

Ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος, λέει  η συνήγορος της 22χρονης

H ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης στη Χαλκιδική επιβεβαιώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα από τα δείγματα DNA, που λήφθηκαν από τον 56χρονο Αλβανό, ισοβίτη των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, την 22χρονη κοπέλα αλλά και τον βοσκό βγήκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες δείχνουν ότι 56χρονος δεν είναι ο δράστης, κάτι που υποστήριζε ο ίδιος από την πρώτη στιγμή και βάζουν στο κάδρο τον βοσκό, το DNA του οποίου λήφθηκε από κλινοσκεπάσματα που υπήρχαν στο μαντρί, κοντά στο σημείο του βιασμού.

Ο 56χρονος ήταν προγραμματισμένο να απολογηθεί σήμερα στις 09.00 ενώπιον Ανακριτή στα Δικαστήρια Πολυγύρου και αναμένεται πλέον να αποσυρθεί η δίωξη εις βάρος του.

Όπως είπε η συνήγορος της 22χρονης Ανθούλα Ανάσογλου στην ΕΡΤ και στην ρεπόρτερ Λ. Χριστάρα οι έρευνες στρέφονται στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος εγείροντας ανησυχίες για τυχόν διαφυγή του εκτός συνόρων, καθώς είναι αλβανικής καταγωγής ή ακόμα και για την ασφάλεια της ίδιας της κοπέλας.

Η δικηγόρος μίλησε για σύγχυση και λάθη από πλευράς των αρχών που επέτρεψαν στο δράστη να κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή ελεύθερος. «Το κορίτσι περιέγραψε ξεκάθαρα τα χαρακτηριστικά του δράστη τα οποία ταίριαζαν σε δύο άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην περιοχή ωστόσο προσήχθη μόνο ένας ως ύποπτος» είπε.

Πρόκειται για έναν κτηνοτρόφο με παρόμοια χαρακτηριστικά, ο οποίος διατηρούσε μαντρί κοντά στην περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό και σύμφωνα με την κ. Ανάσογλου τα στοιχεία «έδειξαν» δη θετικά προς το πρόσωπό του, καθώς έχει ληφθεί υλικό από το μέρος που έμενε.

«Η κοπέλα ζει έναν εφιάλτη διότι ο δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος και βρίσκεται σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διαμένει και η ίδια. Είναι σαν δεύτερος βιασμός για το θύμα και πλέον πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία διότι υπάρχει η ανησυχία να περάσει τα σύνορα» είπε.