Άλυτο μυστήριο η δολιοφθορά σε δεξαμενή νερού στη Κρήτη

thumb_640

Πραγματική σπαζοκεφαλιά αποτελεί για τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και για τους υπεύθυνους του Δήμου Ανωγείων, το κίνητρο της ανεξήγητης δολιοφθοράς που έγινε στην δεξαμενή ύδρευσης στο ταχυδιυλιστήριο της περιοχής από αγνώστους οι οποίοι προκάλεσαν σοβαρό πρόβλημα στην χλωρίωση του νερού.

Το περίεργο σαμποτάζ αποκαλύφθηκε όταν η υπεύθυνη του διυλιστηρίου προσπάθησε να μπει στο εσωτερικό του και διαπίστωσε ότι η κλειδαριά ήταν σπασμένη από σφαίρα! Στη συνέχεια, βρήκε χτυπημένη από μια δεύτερη σφαίρα και την δεξαμενή χλωρίωσης και κάλεσε αμέσως την Αστυνομία.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν επί τόπου, συνέλεξαν δυο κάλυκες που φαίνεται ότι προέρχονταν από το όπλο του ή των δραστών και τους έστειλαν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας. Η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξηΔεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.