Αλέξης Τσίπρας: «Μας παρουσιάζουν τον Βαρουφάκη ως έναν νέο δυναμικό πολιτικό»

Του Γιάννη Λιόντου

Στις πρόσφατες δηλώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη στάθηκε ο Πρωθυπουργός της χώρας, Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της παράταξης ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης, είχε δηλώσει πως «μια ψήφος στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι χαμένη ψήφος», με τον Αλέξη Τσίπρα να… αντιδρά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ3.

«Έχει το θράσος να βγαίνει και να μιλάει για χαμένη ψήφο στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.» δήλωσε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος έδειξε πως δεν περίμενε αυτή την… ατάκα από τον πρώην συνεργάτη του.

Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας τόνισε πως ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ποτέ για «χαμένες ψήφους», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι οι πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης θεωρούν τον Γιάνη Βαρουφάκη «ως μια εφεδρεία για να ανακοπεί η νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.».

«Ξαφνικά, από το πουθενά, ο κ. Βαρουφάκης παρουσιάζεται από τα συστημικά μέσα και έχει τεράστια προβολή για έναν και μοναδικό λόγο. Διότι πιστεύουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ότι μπορεί να κόψει τη δυναμική της ανατροπής και της νίκης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις εκλογές.

Από εκεί που κανείς δεν ασχολούνταν με το κ. Βαρουφάκη και όχι μόνο δεν ασχολούνταν αλλά επί χρόνια τον εξύβριζαν, ξαφνικά μας τον παρουσιάζουν ως έναν νέο δυναμικό πολιτικό που πρέπει να μπει στη Βουλή.

Τον θεωρούν ως μια εφεδρεία για να ανακοπεί η νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κι έχει το θράσος να βγαίνει και να μιλάει για χαμένη ψήφο στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όταν εγώ δεν το έχω πει αυτό για κανένα κόμμα της δεξιάς ή της αριστεράς. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του», ήταν οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού.Δεν επιτρέπονται τα σχόλια.

Το lay-out.gr θέλει να ακούσει την άποψή σας. Μπορείτε να γράφετε τα σχόλιά σας ελεύθερα, όμως θα επιθυμούσαμε να αποφεύγετε τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Επίσης, σας παρακαλούμε τα όσα γράφετε να μην παραπέμπουν σε άλλους ιστότοπους.