Αλέξης Παππάς: Πώς γνώρισε την σύντροφο του

της Κωνσταντίνας Σαρηγιάννη

243

Αποκάλυψε πως γνώρισε τη σύντροφο του, Alessia

Καλεσμένος στην εκπομπή “Dot” το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε ο Αλέξης Παπάς.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύντροφό του Alessia και αποκάλυψε τον απίστευτο τρόπο που την γνώρισε.

«Γνωριστήκαμε στις σκάλες ενός Mall στο Μονακό. Είχα πάει ένα ταξίδι με έναν φίλο. Στις σκάλες του Mall. Εγώ πήγαινα πάνω, αυτή κάτω. Την κοίταξα και έτρεξα πίσω της. Αφήνω κάτω τις σακούλες και στα 100 μέτρα την σταμάτησα. Της είπα ότι έχει πολύ ωραία μάτια και δενπίστευα ότι θα μπορούσα να βρω… Έρχομαι σε δύσκολη θέση. Της είπα ότι ήταν πολύ όμορφη. Την επόμενη μέρα θα έφευγα και κρατήσαμε μια επαφή για όσο ήμουν στην Αθήνα τηλεφωνικά. Ο κορωνοϊός και τα ταξίδια στην Κύπρο δεν μου έδωσαν την ευκαιρία να πάω στο Μονακό. Περίμενα να εξελιχθούν τα πράγματα και τελικά πήγα στο Survivor. Ερωτευτήκαμε στο Skype.

Πρώτη φορά που βρεθήκαμε ήταν τώρα στο Ντουμπάι. Ήταν πιο ωραία από ότι περίμενα. Είχα μεγάλη ανασφάλεια, αλλά άξιζε τον κόπο. Σε λίγες μέρες θα είναι το επόμενο ραντεβού. Η έδρα της είναι στο Μονακό, γνωρίζει όμως ότι η Ελλάδα είναι το σπίτι μου, έχουμε συζητήσει διάφορα και δεν χρειάζεται να οριοθετήσουμε το τι πως και γιατί. Θέλω να υπάρχει μέλλον.», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Παππάς για τη σύντροφό του.