Αλέξης Παππάς χώρισε: Η Αλέσια Ντέμετζ αποκάλυψε το λόγο

της Κωνσταντίνας Σαρηγιάννη

259

Την αιτία αποκάλυψε η καλλονή Αλέσια στο “Ευτυχείτε” Το πολυσυζητημένος ζευγάρι Αλέξης Παππάς και Αλέσια Ντέμετζ χώρισαν μετά από μόλις λίγους μήνες σχέσης. Το γεγονός επιβεβαίωσαν και οι δύο το πρωί της Δευτέρας στο Ευτυχείτε.

Ο γοητευτικός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση του με την ξανθιά καλλονή, στέλνοντας της ένα μακροσκελές μήνυμα.

Το μήνυμα μάλιστα αυτό, προβλήθηκε στην εκπομπή και χαρακτηριστικά αναφέρει: “Tις τελευταίες εβδομάδες συνειδητοποιώ ότι δεν είμαι πλέον η προτεραιότητα στη ζωή σου αφού κάποιος άλλος βρίσκεται στην καθημερινότητά σου. Πίστευα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά υπέροχη σχέση αλλά βλέπω ότι σε ενδιαφέρει περισσότερο να ζήσεις το τώρα

Την τελευταία φορά που μιλήσαμε κατάλαβα αμέσως ότι δίνεις χώρο σε έναν άλλο άνθρωπο. Μου ζήτησες να σε καταλάβω και να σεβαστώ ότι θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου στο Ντουμπάι περνώντας χρόνο με αυτόν τον άνθρωπο. Ένιωσα με αυτά τα λόγια ότι αυτός ο άνθρωπος θα σε απομακρύνει από εμένα. Κι όμως μέχρι πριν από λίγο καιρό με αγαπάς αληθινά και δεν είχες νιώσει ξανά κάτι αντίστοιχο. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο για σένα να έχεις μια σχέση από μακριά όμως το ίδιο δύσκολο είναι και για μένα. Έχω μεγαλώσει με άλλες αξίες και δε μπορώ να δεχτώ ότι θα μοιράζομαι με κάποιον άλλον την κοπέλα μου δίνοντάς της την άδεια επειδή θα βρίσκεται μακριά. Ίσως κάνω λάθος αλλά αυτές είναι οι αρχές μου.

Λίγο μετά την επιβεβαίωση του χωρισμού, η Αλέσια Ντέμετζ βγήκε ζωντανά στο Πρωινό και αποκάλυψε τον λόγο που δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά: «Ναι, χωρίσαμε με τον Αλέξη. Είχαμε διαφορετικές προσδοκίες. Είμαστε ακόμη ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον αλλά έχουμε διαφορετικές επιθυμίες από τη ζωή. Ήταν

απόφαση από κοινού. Έγιναν κάποιες παρεξηγήσεις και ο τρόπος που αντέδρασε δεν είναι ο τρόπος που έπρεπε