Αλέξης Γεωργούλης: Με εξιτάρει η ιδέα μιας δεύτερης θητείας μου στην Ευρωβουλή

140

gewrgoulis-makΟ ηθοποιός και ευρωβουλευτής έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά την καταγγελία εις βάρος του

Ο Αλέξης Γεωργούλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, ύστερα από την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου εις βάρος του, που αφορά βιασμό και ξυλοδαρμό.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μέσω σύνδεσης Skype με την εκπομπή του TRT «Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα» εν όψει των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης με τον Σωτήρη Πολύζο, ο Αλέξης Γεωργούλης περιέγραψε το έργο που έχει αναλάβει στο Ευρωκοινοβούλιο στον τομέα του Πολιτισμού, αλλά και το τι θα σήμαινε για εκείνον, μια δεύτερη θητεία ως ευρωβουλευτής. Ωστόσο, ο δημοσιογράφος θέλησε να αφήσει το σχόλιό του για το ζήτημα των κατηγοριών.

Δείτε το βίντεο

Ο Σωτήρης Πολύζος είπε σε κάποιο σημείο: «Κάποιος θα πει “έχεις τον Γεωργούλη και δεν τον ρωτάς για όλη αυτή την ιστορία;” Αν ο Αλέξης Γεωργούλης μπορούσε δεν θα το έλεγε απλώς, θα βροντοφώναζε αλλά δεν είναι στο δικό του χέρι να κάνει ανακοινώσεις και πάμε παρακάτω».

Ο Αλέξης Γεωργούλης δεν αντέδρασε στο παραπάνω και συνέχισε τη συζήτηση από εκεί που την άφησαν νωρίτερα.

Αναφερόμενος στο σκεπτικό του να διεκδικήσει την επανεκλογή του στις ευρωεκλογές, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε:

«Υπάρχουν προτάσεις. Οι ευρωεκλογές είναι κάτι που για μένα θα σηματοδοτούσε μία νέα θητεία, θα ζητούσα από τον κόσμο να προσπαθήσω να παλέψω σε μια νέα θητεία. Αυτή η σκέψη με εξιτάρει πάρα πολύ. Θα ήθελα να πάω σε μια δεύτερη θητεία. Το θέμα είναι ότι πρέπει να το σκεφτώ πάρα πολύ και με φέρνει στο 50-50 το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και αν μπορεί να σταθεί η δική μου οπτική γωνία με βάση όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα».