Αλεξανδρούπολη: Καταζητούμενος διακινητής μεταναστών συνέχιζε τις παράνομες προωθήσεις

106

διακινηση268294993

Εντοπίστηκε και συνελήφθη την ώρα που μετέφερε παράνομα τρεις αλλοδαπούς εντός της χώρας

Το ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Ροδόπης για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών που εκκρεμούσε σε βάρος ενός αλλοδαπού διακινητή, δεν τον εμπόδιζε να συνεχίσει τις παράνομες προωθήσεις στο εσωτερικό της χώρας και μάλιστα οδηγώντας το αυτοκίνητο μεταφοράς χωρίς… άδεια ικανότητας οδήγησης!

Ο καταζητούμενος διακινητής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Αλεξανδρούπολη να οδηγεί ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με το οποίο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα τρεις μη νόμιμους μετανάστες και συνελήφθη. Το όχημα κατασχέθηκε και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης που του άσκησε την σχετική δίωξη και, μετά την απολογία του, θα μεταχθεί στην Κομοτηνή για να απολογηθεί και για την προηγούμενη κατηγορία.

Στην φυλακή έμπορος ναρκωτικών με βαριά ποινή

Στον Δομοκό Φθιώτιδας εντοπίστηκε το βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Α’ Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης δέκα ετών και χρηματική ποινή 10.000 ευρώ. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα, αφού η δικαστική απόφαση είναι τελεσίδικη.